Tudor Emil ignoră Comisia de Recurs a FRF! Cum joacă Urban Titu la Liga a 4-a?

1756

Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal a admis recursul echipei PCM Ungureni și a desființat atât Hotărârea Comisiei de Apel a AJF Dâmbovița nr. 66/10.07.2019, cât și Hotărârea Comisiei de Competiții și Disciplină a AJF Dâmbovița din data de 20.06.2019 (click aici). Recursul federal a constatat că echipa ACS Urban Titu nu are drept de promovare, în baza art. 17.3 din ROAF, printr-o hotărâre definitivă și executorie pe plan intern, care mai poate fi atacată doar la TAS. AJF Dâmbovița a ignorat pur și simplu decizia luată de o comisie a forului tutelar, iar echipa din Titu a fost programată pentru prima etapă a Ligii a 4-a, câștigând cu 4-1 la Răzvad, formație care a preluat un loc la acest nivel de la Voința Perșinari, o altă anomalie. Tupeul lui Tudor Emil a mers până acolo, încât nu s-a sinchisit să pună la dispoziția Comisiei de Recurs documentele solicitate, motivând că nu funcționează faxul instituției.

Totul se cumpără în fotbalul județean: 8.000 lei pentru un loc la Liga 4-a?

Oficialii echipei din Ungureni ar fi solicitat amânarea primei etape, pentru a se putea organiza pentru primul meci la Liga a 4-a, ținând cont că hotărârea Comisiei de Recurs a venit târziu, abia pe 14 august, cu numai trei zile înaintea debutului de campionat. Refuzați de președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil, și fără a mai avea un lot de jucători seniori și nici echipă de juniori, cei de la PCM au renunțat la poziția din primul eșalon dâmbovițean, chiar în favoarea formației din Titu. Însă nu pe prietenie, sursele noastre indică și un preț de transfer de 8.000 lei. Perfect pentru șeful AJF, care a considerat că lucrurile s-au aranjat de la sine.

L-am informat pe președintele Burleanu și așteptăm răspunsul FRF

Ce nu au înțeles Tudor Emil, oficialii echipei din Titu și cei de la Ungureni este că Urban chiar nu poate evolua în eșalonul superior, adică în Liga a 4-a. Vorbim despre un concurs de încălcări ale regulamentului și ne-ar lua foarte mult spațiu să cuprindem toate articolele din ROAF care au fost călcate în picioare. În condițiile în care PCM Ungureni a renunțat la poziția din Liga a 4-a, în niciun caz Urban Titu avea dreptul să evolueze aici, chiar și contra cost. Surprinderea noastră este lipsa de reacție a competitoarelor de la Liga a 4-a, inclusiv a adversarului de astăzi a formației din Titu, Viitorul Răzvad. Dar și a echipei Viitorul I.L. Caragiale, prima retrogradată sezonul trecut de la Liga a 4-a. Cum dinspre AJF Dâmbovița nu am primit nicio explicație, am solicitat un punct de vedere Federației Române de Fotbal, informându-l de caz inclusiv pe președintele Răzvan Burleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here