Tudor Emil a obosit rău! În fotbalul județean e ca la barbut, cum ți-e norocul

1146

La o lună după ce a stabilit un turneu în trei (Roberto Ziduri, Gloria Cornești, Recolta Gura Șuții), cu înjumătățirea punctelor, pentru a stabili campioana la Liga a 4-a, Comitetul Executiv din cadrul AJF Dâmbovița a schimbat decizia. Prezidat de șeful asociației, Tudor Emil, C.Ex. a acordat titlul județean liderului din Ziduri, care avea un punct peste Cornești și 4 peste Gura Șuții. La fel de bine, putea fi declarată câștigătoare și Gloria, campioana de toamnă, din retur jucându-se o singură etapă. Și în alte județe a fost înghețată competiția și desemnată o campioană, însă diferența de puncte era mai mare.

Incapabili să organizeze un miniturneu de trei meciuri!

Dincolo de bâlbâielile decizionale, se distinge incapacitatea forului condus de Tudor Emil de a organiza un miniturneu cu trei meciuri, conform instrucțiunilor guvernamentale și federale. Pentru a-și acoperi incompetența și profitând de interesul scăzut pentru competiție și obiectiv al Gloriei Cornești, AJF Dâmbovița s-a spălat pe mâini de orice răspundere, declarând campioană formația din Ziduri. Nu ar fi exclus ca ultima hotărâre a Comitetului Executiv să fie atacată la nivel federal de Recolta Gura Șuții. Și nu ar fi exclus să asistăm la alte surprize. Până la urmă, liderul Roberto Ziduri este echipa cu cea mai bună organizare la acest moment, având șansele ei de promovare la barajul pentru Liga a 3-a.

Ca la stână! Câștigătoarea de cupă se trage din căciulă?

Pentru a înțelege mai bine proporțiile amatorismului de la AJF Dâmbovița, câștigătoarea fazei județene a Cupei României ar putea fi stabilită prin tragere la sorți. În competiție au supraviețuit patru formații, cele trei menționate mai sus, plus Străjerii 1396 Târgoviște. Practic, e la noroc, fix ca la barbut! Tot pe criterii de circ s-a promovat și în Liga a 4-a, una care va avea un număr record de echipe, 28. Lipsit de inițiativă, de viziune și chiar de curaj, să-l vedem pe Tudor Emil dacă este capabil să țină sub control competițiile ce ar urma de debuteze spre finalul verii. Președintele-pensionar nu a fost în stare să organizeze un miniturneu de trei meciuri, probabil cel mai spectaculos pe care l-ar fi propus vreodată fotbalul dâmbovițean. Omul e obosit rău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here