Țineți-vă bine! Deschidem lista neagră cu fotbaliștii reclamați de încălcarea regulamentului

1077

Sute de jucători sunt reclamați că evoluează în mod neregulamentar pentru echipe din județul Dâmbovița. Atenție, reclamați, nu dovediți! Am decis să publicăm etapizat, câte 10 fotbaliști indicați că au „prestat” sau „prestează” pentru mai multe cluburi. Unii se limitează la formații dâmbovițene, însă alții „bagă materiale” și prin județele vecine. Le mulțumim celor care au ales să susțină demersul nostru de presă, demers ce vizează însănătoșirea fotbalului dâmbovițean. Reprezentanții unor echipe au recunoscut abaterile de la regulament, în schimb ne-am lovit și de tăcere. Așteptăm în continuare informații despre jucătorii „vopsiți”, pentru a stopa flagelul infracțiunilor sportive din fotbalul mic. Dacă mai cunoașteți cazuri de fotbaliști care evoluează pentru mai multe echipe, susțineți campania „VREM UN FOTBAL CURAT”!

Scurte declarații

* „Sunt jucători care evoluează la trei echipe în două zile. Sâmbăta merg la Liga a 4-a, duminica de dimineață la Liga a 5-a, iar duminica după-amiază la Liga a 6-a. Unul dintre ei urmează traseul Mătăsaru – Ghinești – Cuza Vodă”

* „Am mers cu un snop de duble la AJF, m-a costat 500 de lei. Acum mi-e frică să mai fac altele, am auzit că cei de la acolo au telefoanele ascultate și sunt urmăriți. Nu vreau să fac pușcărie pentru o panaramă de fotbal”

* „Duminică am meci de cupă la Gura Foii și vreau să văd niste jucători. Îi bag pe toți pe fals, vreo 6, am anunțat și echipa adversă. Nu mă interesează să câștig, vreau să-i testez, să văd cine merită luat la echipă”

* „E o echipă la Promoție, Cuza Vodă, plină de jucători pe fals. Unii îi știu și îi contestă, însă alții nu-i cunosc. Cei mai mulți provin de la Ghinești”

Lista neagră

Ionel Rusescu: ACS Coada Izvorului – Viitorul Găești – Viitorul Străoști

Georgian Mihăilescu: Voința Perșinari – Viitorul Cuza Vodă

Sorin Mihalache: ACS Coada Izvorului – Viitorul Gura Foii – Petrolul Valea Mare

Denis Duță: CSM Fieni – Voința Buciumeni

Adrian Bălășoiu: AS Ulmi – Victoria Văcărești 2018

Robert Amuza: Chindia Târgoviște – Pomicola Raciu

Mihai Zaharia: Voința Perșinari – Universitatea Băleni

Mihăiță Oproiu: Viitorul Găești – Viitorul Gura Foii

Valentin Cărăușu: ACS Coada Izvorului (dublă)

Răzvan Zainescu: ACS Coada Izvorului (dublă)

Notă: Jucătorii prezentați sunt reclamați că au tranzitat în ultimii ani pe la echipele indicate, pe un circuit care a ocolit regulamentul. Le vom oferi tuturor dreptul la replică, dacă doresc să exprime un punct de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here