Târgovișteanul Darius Movileanu, campion absolut la tenis de masă! Mesaje emoționante transmise de fratele său

804

Târgovișteanul Darius Movileanu (15 ani, legitimat la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București) este singurul european care a devenit campion mondial la tenis de masă cadeți!!! Darius a moștenit pasiunea pentru acest sport de la tatăl său, preotul Flaviu Traian Movileanu, familia reprezentând cel mai important punct de sprijin. Mesajele postate pe contul de Facebook de fratele său, Ionuț Movileanu, sunt realmente emoționante, pătrunzătoare și merită îndreptate către publicul cititor.

* „Parcurs și performanță compleșitoare! Felicitări, Darius, pentru câștigarea titlurilor de campion național la ambele categorii, juniori I și juniori II. Pe lângă această performanță să reamintim că în ciuda pandemiei, Darius a câștigat și cele două cupe ale României la categoriile mai sus menționate, de asemenea fiind și câștigător al Superligii României la Seniori pe echipe. 2020, deși un an cu multe obstacole din toate punctele de vedere, este marcat la superlativ de Darius, campionul absolut!”

* „5 zile de poveste! 5 zile în care Darius Movileanu a câștigat toate trofeele puse pe masă la toate categoriile! Două titluri de campion național și două topuri, U15 și U18, la care au participat cei mai buni sportivi ai țării. 5 zile în care munca, devotamentul, psihicul și talentul au fost elementele cheie, care au determinat campionii României. Felicitări tuturor juniorilor, felicitări antrenorilor și sincere felicitări, Darius! Încă o dată, rezultatele îți confirmă capacitatea irefragabilă și poziția de campion”

* „Acesta este bagajul pe care Darius l-a adus acasă. Aș vrea să priviți aceste cupe, medalii și dilplome frumoase… Dar… vreau să știți că în spatele lor… se află mii de bătăi de inimă resimțite la maxim, sute de clipe trăite cu emoții intense, mâini și picioare bătătorite, întinderi, strigăte de eliberare a tensiunii, febră musculară dureroasă, accidentări și zeci de haine asudate. Toate acestea se întâmplă de fiecare dată, pentru ca Darius să se autodepășească și să rămână în vârf. Într-adevăr recompensele sunt pe măsură și eforturile răsplătite. Tuturor celor vă osteniți să ne susțineți vă mulțumim profund pe această cale și vă asigurăm de tot respectul cuvenit și de prietenia noastră sinceră!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here