„Sunt dezamăgită, pot să mă rețină pe viață de la delegări”! Petruța Iugulescu reacționează

3659

Arbitru ecuson FIFA, cu prezențe la marile competiții internaționale, Petruța Iugulescu a fost reținută de la delegări la nivel județean, cel puțin așa a transmis președintele CJA Dâmbovița, Ioan Negoescu. Motivul: neprezentarea în fața Comisiei de Disciplină, după un meci cu probleme, de Liga a 5-a, unde Petruța a fost delegată ca asistent, arbitru fiind Andrei Delureanu. Petruța Iugulescu a oferit un amplu interviu pentru cotidianul Jurnal de Dâmbovița, care va fi prezentat în ediția de vineri și din care am selectat câteva răspunsuri.

* „Am fost foarte nemulțumită, pentru că orice comisie are un secretar, iar secretarul trebuie să anunțe persoanele care trebuie să se prezinte la Comisia de Disciplină. S-a întrunit Comisia de Disciplină a AJF, unde probabil a fost chemat arbitrul și nu s-a prezentat. Apoi s-a demarat ancheta și s-a întrunit comisia CJA. Aici am fost supărată, pentru că nu m-au anunțat că se ține acea întrunire și că m-au judecat în lipsă. Dacă așa consideră că trebuie făcut, n-au decât să continue în ritmul ăsta”.

* „Am avut meciuri, tocmai asta m-a surprins. Nu știu când exact dacă am fost reținută, cât am fost reținută, n-am primit nicio decizie. E fantomă, așa. Nu știu când s-a ținut ședința asta, ca să-mi dau seama să corelez cu ce meciuri am primit. Pentru mine nu are nicio importanță că m-au reținut de la delegări, pot să mă rețină pe viață de la CJA Dâmbovița să nu mai arbitrez. Nu are nicio relevanță treaba asta și nu mă afectează sub nicio formă”.

* „Eu nu am înțeles exact despre ce e vorba cu cazul ăsta Ghinești – Urziceanca, ce s-a întîmplat, unde, cum, ce poze, cine a trimis? Eu nu am înțeles unde a apărut poza, ce fel de poză, cine a trimis poza respectivă? Acum chiar nu mai mă interesează, pentru că s-a judecat, am fost și reținută de la delegări. Pentru ce, habar n-am, pentru că eu la ședințe foto nu am participat acolo”.

* „Nu renunț la cererea de indisponibilitate, o mai mențin. La cum suntem tratați, să nu se aștepte la alt tratament. Să vedem ce schimbări se vor mai produce pe aici, pentru că, deocamdată, nu suntem mulțumiți. Arbitrăm în doi, chiar și câte unul, nu mi se pare normal. La orice meci o brigadă trebuie să fie compusă din trei arbitri. Sunt multe nemulțumiri, ce țin de inexistența cabinelor, inexistența gardului împrejmuitor, copiii trebuie să-și facă și PFA-uri, e complicată situația. Nu sunt doar eu implicată în acțiunea asta”.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here