Stego a găsit vinovatul pentru speța pierdută cu Tărtășești la Disciplină! „Gigi Ionescu”

1192

Gaz Metan Finta a pierdut la „masa verde” meciul câștigat pe teren cu ACS Tărtășești (2-1), dar și poziția de lider în Onoare Vest, lucru care l-a deranjat foarte tare pe finanțatorul Mihai Constantin (Stego). „Duminică avem derby-ul cu Răcari, unde aș fi vrut să mă duc, pentru că mi-e drag să mă întâlnesc cu <<Filtru>>. 99,99 la sută eu nu mă prezint, iar fără mine e dezastru, se ceartă jucătorii între ei. La Urziceanca nu am fost, unde până și băiatul meu a făcut gălăgie, a vrut să iasă de pe teren, însă dacă eram acolo îi rupeam gâtul. Când vede că le dau bani la alții, până și el îmi cere bani să joace. Dacă îmi dădeau decizia din prima nu mă supăram, chiar dacă pierdeam, dar nu înțeleg pentru ce au amânat contestația de două ori? Inițial au spus că nu pierdem meciul, inclusiv Gigi Ionescu și Gică Stoica, însă joi s-a schimbat regulamentul la băieți. Când am auzit că l-au numit membru pe nea Gigi, mi-am dat seama că șansele noastre sunt foarte mici. Cât despre Gigi Iordache, el ar trebuie să știe regulamentul, că doar a fost antrenor pe la Fieni, unde folosea jucători pe duble. Sau a uitat? Am ajuns să le dau dreptate celor care se plâng de ce se întâmplă în fotbalul județean, am citit și ce a spus Nelu Radu, care e revoltat la maxim. Eu pun bani din buzunar, fur din casă, fac împrumuturi, să aduc la fotbal. Ce liniștit am stat când nu am mai avut echipă la Finta”.

„Gigi Ionescu nu face jocurile nimănui!”

Gigi Ionescu susține că a fost numit ca membru al Comisiei de Competiții și Disciplină de către Comitetul de Urgență al AJF Dâmbovița. „Mă știu cu Stego de 30 de ani și vă spun că decizia a fost corectă. Eu i-am lăsat pe cei doi să judece treaba asta. Să știți că Ionescu nu face jocurile nimănui”. În aceeași ședință, Viitorul IL Caragiale a primit o suspendare de opt etape a terenului propriu, o penalizare sportivă cu 500 lei, iar jucătorii care au lovit arbitrii, Florea și Micuță, au fost suspendați câte 24 de etape și penalizați cu 300 lei.

P.S. Stego s-a ținut de cuvânt, iar Finta nu s-a prezentat duminică la derby-ul Sudului din Onoare, cu Răcari. Urmează abandonul pentru Gaz Metan? Ar fi pentru pentru al doilea an consecutiv în cazul echipei din Finta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here