Solicităm DEMISII la Disciplină! S-a judecat la mișto după scandalul de la Pietroșița

1672

Am transmis-o joi seară, la Sport Show, pe Columna TV, o scriem și aici, pe Sport Impact.ro. Toți cei de la Comisia de Competiții și Disciplină care au votat pentru NUMAI o singură etapă de suspendare a terenului echipei din Pietroșița și pentru NUMAI o penalitate sportivă de 100 lei, ar trebui să-și prezinte DEMISIA!

Cum e cu „hunii” și cu „huliganii”?…

Iată ce a prezentat chiar un membru al CCD, Tinel Aldea, într-un articol postat pe site-ul dambovitapenet, citând un martor al scandalului de la Pietroșița. „Au năvălit ca hunii jucătorii gazdelor, au tăbărât pe oaspeți, ultimii nu s-au lăsat nici ei călcați pe coadă… au sărit gardul și spectatorii cu sticlele de țuică în mână, care în buzunar, lovindu-i pe arbitri! Centralul a apucat să fugă și s-a închis în vestiar, însă asistentul – un copil a fost lovit în vreo două rânduri de unul dintre jucătorii gazdelor, care l-a alergat ca un animal, prinzându-l la înghesuială! Tremura tot săracul, a intrat în vestiar… plângând, probabil nu de durere, ci de modul în care a fost tratat de „bestia de om”…  Huliganii nu au ce căuta în teren, iar dacă în viaţa de zi cu zi ne-am face singuri dreptate, însemnă că suntem departe de ceea ce se numeşte… specia umană!” 

Ce dreptate e asta?

Și acum motivele pentru care solicităm DEMISIA celor de la Comisia de Competiții și Disciplină! La meciul Pietroșița – Șuța Seacă a fost lovit cu pumnii și picioarele asistentul Alex Negoiță, după cum a notat în raportul de arbitraj „centralul” Alexandru Stan. Auziți… „n-a primit DECÂT un singur pumn și o singură palmă peste ureche”. Deci a fost lovit! Meciul a fost întrerupt, cu arbitrul baricadându-se la cabine. Asta și pentru că pe teren au pătruns inclusiv alte persoane decât jucători sau oficiali ai echipelor, adică spectatori. Auziți… „n-a fost DECÂT un singur intrus”. Deci s-a pătruns din rândul spectatorilor pe teren! A mai fost și o bătaie amplă. Auziți… „s-au încăierat DOAR jucătorii”. Toate acestea au atras DOAR o etapă de suspendare a terenului propriu și DOAR o amendă de 100 lei! Au mai fost și suspendări aplicate unor jucători, de 24, respectiv de 6 etape, în opinia mea fără un efect prea mare asupra clubului organizator.

Domnilor, vreți fotbal sau scandal?

Concluzia mea, și nu e doar a mea, este că s-a judecat la mișto. Am ascultat explicațiile lui Vasile Stroe, președintele CCD, transmise telefonic la Sport Show, însă nu m-au convins. În contextul marelui scandal de la Colacu, unde doi dintre bătăuși au fost reținuți, mă așteptam la „măsuri drastice” după incidentele grave din weekend, așa cum a promis președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil. Cât despre cazul Colacu – Slobozia Moară: „rămâne în pronunțare”! Chiar dacă doi dintre agresori au ajuns în arestul Poliției, probabil că CCD ar fi aplicat și aici măsuri gen o etapă de suspendare a terenului propriu și 100 lei amendă. Doar că, oficialii de la Colacu au apucat să anunțe oficial abandonul. Mă întreb, dacă arbitrii și echipele din Onoare Nord mai au curajul să meargă la Pietroșița? Și îi întreb pe distinșii domni de la Comisia de Competiții și Disciplină: Dacă în locul celor bătuți la Pietroșița erau copiii sau apropiații dumneavoastră? Sau chiar domniile voastre?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here