Șerban Necșulescu oferă o dezvăluire mai grea decât alta! Tudor, Negoescu și Gigi Ionescu sunt puși la colț

1504

Fostul arbitru internațional, Șerban Necșulescu, a fost invitat la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de pe Columna TV, exprimându-se pe diverse subiecte importante din sportul dâmbovițean. Necșulescu și-a exprimat poziția și în cazul problemelor din fotbalul mic dâmbovițean, venind cu dezvăluiri interesante despre oamenii care dețin puterea în sportul rege din județul nostru. Acesta crede că Emil Tudor a contribuit la distrugerea fotbalului dâmbovițean și că singura soluție pentru a salva cel mai iubit sport din Dâmbovița este ca întreaga conducere să fie schimbată.

„Tudor nu a avut treabă cu fotbalul”

 „S-a terminat cu școala de arbitri dâmbovițeană, munca depusă în decursul anilor a distrus-o această asociație. Și în campionat se luptă trei echipe, dar care nu vor promova. Tudor e unul dintre cei care a concurat la distrugere, el a fost șeful Asociației Județene de Fotbal, hai să facem o comparație cu Piteștiul, să vedeți ce asociație au acolo, el e vinovat din neștiință, nu știe multe lucruri, el nu a fost la fotbal, nu a avut treabă cu fotbalul, nu știu la câte de meciuri a fost înainte. Nu m-am gândit vreodată că Tudor va deține frâiele fotbalului dâmbovițean pentru 30 de ani și să aibă un asemenea comportament față de mine. Negoescu a fost compromis de la început, e cea mai mare deziluzie a mea, eu spun că sunt dezamăgit de el. Petruța Iugulescu a fost un lucru extraordinar pentru arbitrajul dâmbovițean, acum merge la Campionatul Mondial, a dus faima arbitrajului dâmbovițean, dar faptul că a  schimbat-o a lovit-o în personalitate și e o problemă cu cine a schimbat-o, cu Negoescu. Nicu Ifrim pe vremea mea din câte îmi aduc aminte și Tudor își aduce aminte că era persoana non grata pentru jigniri la adresa asociației județene”, a spus Necșulescu.

„Nu cred că echipele înțeleg cât de gravă e situația”

„La Asociația Județeană de Fotbal sunt foarte multe probleme, Anghelinu știa cum să le pună, trebuie să ai personalitate. Dorin Nistor e un băiat bun, dar e în fotbal de câțiva ani. Gogu Bucurică trebuia înlocuit imediat pentru că Petrolul Târgoviște nu mai e în competiție. Delegații sunt de vină pentru că atunci când au fost alegeri, l-au ales pe Tudor, sunt și echipele de vină, dar pot să facă o Adunare Generală Extraordinară și să schimbe conducerea. Tudor poate să ducă mandatul la final pentru că după el, totul e bine.  Acolo trebuie schimbat tot, nu cred că echipele înțeleg ce se întâmplă, cât de gravă e situația. O să ajungem ca în alte timpuri, când aveam un arbitru nea Nica, voia să mai ia câte o găină pe unde arbitra, ne întoarcem de unde am plecat. Dacă nu se schimbă totul, nu se poate face absolut nimic, președintele e răspunzător direct de ce se întâmplă.  Forul superior nu știe, imediat poate destitui pe cineva, știu regulamentul, Burleanu nu știe nimic, ăsta e fotbalul. Gigi Ionescu e bolnav în ultimul hal, el e cel care scrie foile acolo, el a făcut cu mine și îi învăța pe cei care au pierdut să facă contestație în calitate de observator de joc, la Pietroșița, meci de Liga a IV-a,  cu Brezoaele”, a mai transmis fostul mare arbitru.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here