Șerban Necșulescu e necruțător! „Negoescu a dus arbitrajul jos, Tudor a transformat fotbalul județean în moșia lui”

1211

Fotbalul dâmbovițean se prăbușește, atât la nivelul arbitrajului, cât și organizatoric. Fără variante pentru postul de președinte al CJA Dâmbovița, Emil Tudor a ales să-l numească din nou în funcție pe Ioan Negoescu. Decizia a nemulțumit foarte mulți oameni de fotbal din județ, care îi critică în termeni duri pe cei din conducerea sportului rege dâmbovițean. Pe lista persoanelor nemulțumite a intrat și fostul arbitru internațional Șerban Necșulescu. Acesta crede că arbitrajul dâmbovițean a scăzut foarte mult din cauza lui actualului președinte Ioan Negoescu și nu vede cum ar mai putea să îndrepte situația.

* „Este de râs și de plâns în același timp. Negoescu a dus arbitrajul aici, este pe  o pantă descendentă. A scăzut și numărul arbitrilor, au fost probleme mari în ultimul lui mandat. Consider că este imoral, este o lipsă de personalitate la Negoescu. Și este păcat, pentru că el are niște performanțe, dar, se pare, până la urmă că acelea au fost false”

* „Negoescu spune că își dă demisia, dar nu face asta. A fost și greva arbitrilor, era de așteptat că o să se întâmple și asta, a schimbat-o pe Petruța, care e ecuson FIFA, a făcut multe greșeli. Eu consider josnic ce se întâmplă acum. Tudor face ce vrea, a transformat fotbalul județean în moșia lui. Sunt supărat, pentru că acum 20 de ani noi ofeream brigăzi chiar și la Liga 1, iar acum abia mai apare un arbitru la Liga a 2-a”

* „E groaznic cu cei din lotul Antalya, mi-a părut rău pentru ei, dar și asta s-a întâmplat din lipsă de supraveghere. Un alt motiv pentru care m-am retras a fost faptul că existau disensiuni între cei care arbitrau la județ și cei divizionari, era de groază, nici banchetul de final de an nu se mai făcea împreună. Li s-a permis să facă ce vor ei, doar Coman a dus steagul cât a putut”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here