Săndoi descrie abisul în care a coborât Chindia! „Ne-a fost atât de frică! Incredibil!”

680

Chindia nu a depășit perioada dificilă nici în partida cu Viitorul Constanța (1-4), înregistrând a șasea înfrângere consecutivă. Singurul lucru onorabil este că trupa lui Emil Săndoi a reușit, în sfârșit, să marcheze, după o perioadă foarte lungă de timp. Târgoviștenii sunt cu un pas și jumătate în liga secundă, jocul echipei suferă, atitudinea elevilor lui Săndoi lasă de dorit, iar trupa dâmbovițeană pare desprinsă din alt film, departe de nivelul primei ligi. Antrenorul formației dâmbovițene s- a arătat dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi, care au tratat meciul cu frică. Săndoi încă mai speră în evitarea retrogradării, dar este conștient că misiunea a devenit aproape imposibilă.       

Săndoi înțeapă: „Eu nu am avut o perioadă de pregătire”

„Sunt puțin dezamăgit de atitudinea pe care am avut-o în prima repriză. Ne-a fost atât de frică… incredibil! E o presiune pe jucători, din cauza locului pe care îl avem în clasament. M-a nemulțumit lipsa de curaj pe care am avut-o în prima repriză. Au fost greșeli individuale, nu vreau sa intru în amănunte. Greșeli care s-au făcut și în repriza a doua, și ne-au costat. Atunci când scorul a fost la limită, nu am avut inspirație în fața porții. Viitorul merita victoria. În ceea ce ne privește, eu nu am avut o perioadă de pregătire. Eu îi descopăr pe unii dintre ei. Va fi greu în continuare, dar nu imposibil. Toată viața este un risc. Nu? Din punctul ăsta de vedere, dacă nu riști, nu câștigi. Am luat o decizie, mi-o asum, nu e nicio problemă. Este vina noastră, a tuturor, chiar dacă jucătorii au făcut greșeli individuale. Sunt o persoană realistă și îmi place să spun lucrurilor pe nume. Putem să spunem că meciul cu Clinceni este unul crucial, care poate să schimbe parcursul unui final de campionat. Este un timp foarte scurt, mă îngrijorează accidentarea lui Pițian, n-am posibilitatea în unele momente să schimb sistemul”, a transmis Săndoi, conform digisport.ro.

Hagi: „Sunt mândru de echipă”

De partea cealaltă, Gică Hagi și-a lăudat jucătorii, care au obținut o nouă victorie în faza play-out-ului, pe care au dominat-o autoritat, fiind singura formație care nu și-a pus problema retrogradării în niciun moment. „Știam că vom avea un meci complicat, contra unei echipe care joacă bine pe contraatac. Sunt mulțumit că avem multe goluri marcate. Mă laud și eu că fac ceva, face conducerea ceva: 5 dintre primii 6 marcatori din acest an sunt de aici. Jucăm, avem ritm, avem intensitate, facem presiune în minutul 80. Vom face schimbări și în următoarele meciuri, vor fi 5-6 jucători noi în fiecare partidă. Suntem pregătiți pentru a juca până în decembrie fotbal. Așa fac și cei de afară, deci n-are rost să vorbim de altceva. Dacă fotbaliștii nu rezistă, îi schimbăm! Trebuie să ai 6-7 rezerve foarte bune, ceea ce noi avem. Sunt mândru de echipă”, a spus antrenorul Viitorului, conform gsp.ro.

Sursa foto: Răzvan Păsărică (ProSport)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here