S-a supărat și a lăsat meciul baltă! Nicușor Hâncianu, arbitrul momentului într-un fotbal comedie

2258

Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns! Arbitrului Nicușor Hâncianu (foto) i-a sărit muștarul sâmbătă la un meci de juniori la Liga a 4-a, FC Brezoaele – Olimpicii Ulmi, și-a luat bocceluța și a plecat acasă. Puțin i-a păsat că mai avea de oficiat și meciul seniorilor, ca asistent. „Nu am auzit până acum, dar vedem ce s-a întâmplat. El și-a retras cererea de indisponibilitate”, a mai picat încă una pe capul lui Ioan Negoescu, șeful arbitrilor dâmbovițeni. În mod normal, dacă peste 60 de „fluierași” locali nu s-ar fi declarat indisponibili, Nicu Hâncianu nu ar fi arbitrat în primul eșalon județean și nici alții care mai apar pe acolo. De la un meci disputat la Ungureni de Dragomirești a plecat în luna octombrie și un observator, Viorel Orbeci, deranjat de jignirile care i-au fost aduse.

A făcut „spectacol” la o competiție a jandarmilor

Nicolae Hâncianu nu este la primul episod amuzant ca arbitru. Vă reamintim doar unul dintre ele, petrecut anii trecuți la o competiție a jandarmilor, când a fost trimis acasă de fostul vicepreședinte al CJA Dâmbovița, Cristi Grigorașcu. „Nu era într-o stare prea bună”, a formulat amabil „Comandantul” Grigorașcu, iar Hâncianu a primit o suspendare de o jumătate de an. „E prea mult să stai șase luni pe bară pentru o bere-două”, a replicat simpatic Nicușor. Așa cum am spus, dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns! Haideți să râdem! De râs au ajuns fotbalul și arbitrajul județean!

P.S. „Să vedeți ce arbitrii au ajuns să oficieze meciuri la Liga a 4-a… La o lovitură liberă, unul a așezat zidul dincolo de linia porții, pentru că acolo i-a ieșit numărătoarea. Este din cei care și-au retras cererea de indisponibilitate”, a sunat o altă dezvăluire din rândul arbitrilor. Și mai avem destule picanterii.

Foto Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here