„S-a judecat noaptea, ca hoții!” Responsabilitate pasată pe ruta Tudor Emil – Gigi Ionescu – Vasile Stroe

1229

Tudor Emil a întocmit o listă cu cei care nu l-au votat la alegerile din 26 aprilie, în număr de 38. „Știam că unii nu sunt cu mine, dar 12 mi-au jurat credință și m-au trădat. Aveți grijă de toți la comisii!”. Așa spun insiderii noștri că s-ar fi exprimat președintele AJF Dâmbovița. Iar unele echipe pierd contestațiile pe bandă rulantă sau nu găsesc clemență atunci când solicită o amânare. Dacă cei mai mulți se tem și nu reacționează, Florin Bărăceanu se luptă la vedere cu cei din AJF.

„Un mare gunoi această comisie!”

„Nu se poate așa ceva! Am pierdut contestația cu Vișina fără să știu. S-a judecat noaptea, ca hoții! Vișina a plătit contestația pentru dublă legitimare, iar eu am dovezi că jucătorii contestați nu mai joacă în altă parte. Am depus o cerere pentru amânare, întrucât nu pot ajunge, și am primit răspuns de la secretarul AJF Cristian Catană, că se amână pentru joia viitoare. Îl sun pe Gigi Ionescu, secretarul CCD, să îmi dea detalii, și îmi răspunde că el nu are nicio vină și că am dreptate. Mi-a spus că vinovatul este Vasile Stroe, președintele CCD, care nu mă suportă, pentru că dau mereu în ei. A mai spus că Vișina nu are nicio dovadă să câștige contestația și că așa s-a vrut din partea comisiei, să pierd eu. A zis să tac din gură, că mai vedem noi la anul, că poate și eu am nevoie de ei. Să o lăsăm așa cum s-a judecat. L-am sunat pe Emil Tudor și mi-a răspuns că nu știe despre ce este vorba, iar dacă am trimis cererea, trebuia luată în considerare pentru amânarea contestației. Un mare gunoi această comisie”, a dezvăluit conducătorul echipei de Liga a 5-a, PCM Ungureni. Dacă cei indicați în articol doresc să le fie publicat un punct de vedere, îi rugăm să ne contacteze!

Oameni de fotbal curajoși, dar naivi

O reclamație asemănătoare a avut săptămâna trecută și Viitorul Odobești, o altă echipă ce nu a votat cu Tudor și care a solicitat amânarea unei spețe. I s-a acceptat de formă, după care s-a judecat de urgență și a fost executată în lipsă. Ce nu înțeleg acești oameni, este că absolut nimic nu mișcă la Comisia de Competiții și Disciplină fără să știe Tudor.

P.S.1. Am intrat în posesia unei înregistrări de la o ședință desfășurată la sediul AJF Dâmbovița, unde se spun multe lucruri șocante!

P.S.2. Ne pare rau să-i dezamăgim pe Mihăiță Ene și pe Marin Ion, însă nu le-au fost acceptate dosarele, tocmai pentru a nu avea concurență Florin Tuiu. Și nu vor avea șanse prea mari nici la următoarea Adunare Generală de Alegeri, când se va vota al doilea vicepreședinte al AJF Dâmbovița. Se pregătesc alte dosare!

P.S.3. Dacă în cazul lui Septimiu Burtescu și al lui Cristian Catană se invocă premisa că nu au nicio vină, până la o decizie definitivă, la fel trebuia să se procedeze și cu Mihăiță Ene.

P.S.4. Tudor Emil ia în calcul să intervină cu modificări la nivelul Comitetului Executiv, ba chiar să reia alegerile pentru votarea membrilor.

P.S.5. Dorel Popa ar fi refuzat propunerea de a continua la nivelul Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița.

P.S.6. Ciudată înfrângerea celor de la Olimpicii Ulmi pe teren propriu, 1-3 cu Viitorul IL Caragiale! În tur a fost 3-0 pentru Ulmi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here