Rușine istorică pentru echipa de volei! CSM Târgoviște a fost batjocorită de CSM București

2362

Echipa de volei cu buget de 33 de miliarde lei vechi, cum a transmis directorul adjunct Cristi Savu, însă după rectificări sare uneori și de 40, s-a făcut de râs sâmbătă în duelul cu CSM București. Iar „prințesa” Diana Calotă, căreia târgoviștenii îi plătesc un salariu lunar brut de peste 400 de milioane, tinde spre statutul de fostă jucătoare, probabil că s-ar potrivi mai bine la meciuri de veterane. CSM Târgoviște nu a avut niciodată o echipă de volei așa de slabă, de când a promovat în prima divizie. CSM Târgoviște nu a fost niciodată umilită într-un asemenea hal de CSM București. Dacă nu le transfera pe Alajbeg și Pusic, probabil că formația antrenată de Luka Valerijan și controlată de Gabi Boriga nu ar fi ajuns la cota 10 în niciun set. Oricum a fost penibilă, departe de investițiile uriașe pe care le suportă comunitatea cu această jucărie sportivă.

Trist, dar adevărat: voleiul cheltuie cât Chindia!

Formația cu 15 jucătoare, pardon, 14 fără Adina Roșca, cu trei libero și cu un staff supraaglomerat, cheltuie cât tot clubul Chindia, unde sunt sute de copii legitimați, mii de spectatori la meciuri și vreo 10 echipe înscrise în competiții. S-a făcut nuntă la CSM Târgoviște după victoria din cupă cu foarte modesta Dinamo București. E ca și cum ai pune-o pe Diana Ivăncescu să alerge cu un copil de grădiniță. Numai că CSM nu s-a mai ridicat din bancă, atunci când a apărut în competiție un adversar mai bine cotat, care ne-a arătat cât de fraieri suntem. Cum să oferi un buget de 700.000 de euro la prima strigare și salarii de peste 400 de milioane la o asemenea caricatură de echipă? Să nu faci nici 45 de puncte într-un meci, chiar și cu CSM București, e o rușine mare, foarte mare, istorică.

Luka Valerijan, antrenor de play-out?

CSM Târgoviște a transferat două jucătoare de top, de echipe naționale și cu trofee internaționale, cu gândul ascuns de a egala cea mai bună performanță a clubului, locul 2. Iar acum era o șansă bună de a se apropie de CSM București. Dacă așa se prezintă o echipă de top la un meci important, atunci suntem cei mai proști finanțatori. Cât despre Luka Valerijan, omul pare dintr-un alt film, care rulează mai degrabă în play-out. Ar mai trebui transferate vreo 30 de jucătoare, obligatoriu internaționale, pentru a nu mai râde de noi primele clasate.

CSM București – CSM Târgoviște 3-0 (25-12, 25-12, 25-19)

CSM București: I. Trushkina 15, A. Sobo 12, M. Balkestein 10, N. Koloda 9, N. Koolhaas 6, T. Kanami 3, N. Hashimoto, A. Saita (l). Antrenor: Ferhat Akbaș.

CSM Târgoviște: J. Alajbeg 11, S. Klisura 8, T. Sredic 5, A. Lakovic 4, R. Marciu 2, A. Trică 1, D. Calotă 1, M. Ciocian, T. Pusic (l). Antrenor: Luka Valerijan.

Foto Facebook: CSM București Volei

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here