Romeo ,,Rață” s-a decis să vorbească! „Ciprian Iugulescu e vinovat de colapsul de la CSM Târgoviște. Dacă nu plătește cash, să-i pună sechestru!”

1314

Ca o ironie a sorții, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște sărbătorește joi, pe 20 decembrie, 10 ani de activitate, fix în ziua în care Tribunalul București se va pronunța în Dosarul Dikeoulakos. 10 ani cu rezultate, cu trofee, dar și cu multe golănii. Nu o scriem noi, a spus-o luni seară la Sport Show, pe Columna TV, Romeo Popescu (foto dreapta, alături de Gabriel Boriga), fost fotbalist la CS Târgoviște, acum om de afaceri, ani buni un apropiat conducerii de la CSM, din perioada 2008-2016. Romeo „Rață” îl consideră pe Ciprian Iugulescu principalul vinovat în Dosarul Dikeoulakos și spune că el ar trebui să plătească datoria către fostul antrenor grec, care depășește în acest moment suma de 230.000 euro. Contactat telefonic în cadrul emisiunii, Iugulescu nu a răspuns apelurilor, pentru a oferi o replică la acuzele primite pe bandă rulantă.

* „Ciprian Iugulescu e vinovat de colapsul din sportul târgoviștean. De ce nu are bărbăția să recunoască faptul că el a semnat contractul și că e bun de plată? De ce spune că a semnat nu știu cine? Pentru ca un contract să fie înregistrat, trebuie să fie semnat de președinte. Nefiind semnat de Iugulescu, devenea nul, e viciu de formă. Cum Primăria nu are cum să plătească din bani publici datoria față de grec, i-aș imputa suma lui Ciprian Iugulescu. Dacă nu plătește cash, să-i pună sechestru! Când v-a acționat în judecată, de ce nu și-a plătit avocații din banii lui, ci din banii clubului, din bani publici?”

* „A știut cineva de Ciprian Iugulescu, până să-l promoveze Gabi Boriga? Cine a fost Ciprian Iugulescu? Un arbitru cu calități deosebite, încât abia a prins Divizia C. Cu toată prietenia pe care o are cu Nelu Crăciunescu, nu a putut să-l ajute să fie observator la Liga a 2-a. Orice rege are un bufon, iar Marius Dobă era bufonul lui Ciprian Iugulescu. Dacă îi spunea să o ia la dreapta, se ducea de două ori la dreapta. Ciprian Iugulescu nu l-a înghițit pe George Dikeoulakos, pentru că nu era de acord cu ce voia el. După ce a reușit să-l dea pe grec afară, l-a pus pe Florin Nini și se băga peste el la echipă. Eu am fost lângă el la Alba Iulia, la un turneu din Cupa României, când a cerut să joace Flori Diaconu conducător de joc, în locul unei sârboaice. Și el, și Dobă au fost deranjați că nu joacă această Flori Diaconu cu Dikeoulakos, și au forțat nota la Gabi Boriga, pe atunci primar, să scape de grec, în condițiile în care eram calificați în Europa și pe primul loc în campionat. Dacă grecul era de acord cu ce îi cereau ei, cu anumite cheltuieli, nu-l schimbau niciodată. Hai să-l punem pe Nini, că zice ca noi”

* „Ciprian Iugulescu a băgat în colaps CSM Târgoviște, de ce a fost înființat pentru el postul de director sportiv la Chindia? Aici e o caracatiță. Îl iau pe Gheorghe de la ovine și îl trec la bovine. O să-l vezi vreodată pe Marcel Ghergu că îi reproșează ceva lui Ciprian Iugulescu? A arătat schimbări greșite la meciul cu Voluntari, a încurcat numerele de pe tricou la Cluj, a înjurat ziariștii la stadion. Chiar ne batem joc? Pentru ce te premiez cu 1.000 de lei punctul sau cât o mai lua? Arată-mi că ești bun. La ce ești bun?”.

Notă: Reproșuri la adresa lui Ciprian Iugulescu a avut la Sport Show inclusiv Cătălin Furtună, vicepreședintele clubului Chindia, care nu l-a ocolit nici pe președintele Marcel Ghergu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here