„Războiul stelelor”, în varianta CSM Târgoviște! „Au vrut să șteargă cu buretele mizeriile făcute”

1614

„Războiul stelelor”, în varianta CSM Târgoviște, e departe de final și derulează seriale pline de suspans, cu declarații și dezvăluiri incendiare. Pe de o parte sunt Ciprian Prisăcaru, Cătălin Tănase și Ioan Valerian, oficiali ai clubului, care răspund public la întrebări. În tabăra cealaltă se poziționează foștii oficiali Ciprian Iugulescu și Marius Dobă, numai că evită lumina reflectoarelor, însă au aliați care lucrează în apărarea lor. Gabriel Boriga este undeva la mijloc, acuzat direct sau indirect din ambele părți. Între timp, a mai apărut un „actor”, Sergiu Gherdan, al cărui nume a fost pronunțat la Sport Show, pe Columna TV, de Cătălin Tănase.

„Iugulescu și Dobă sunt principalii vinovați!”

„Jucătoarele care au fost contactate, nu au fost lăsate de agent să vină la Târgoviște, chiar dacă aici primeau mai mulți bani decât unde evoluează în momentul ăsta. Ele sunt reprezentate de Sergiu Gherdan, finul lui Marius Dobă, și nu au fost lăsate să vină la Târgoviște. Dobă, Gherdan și cu alții au vrut să desființeze această echipă, să se șteargă cu buretele mizeriile pe care le-au făcut. Dacă aveau demnitate, ar fi trebuit să lasă problemele rezolvate și apoi să fim analizați dacă avem sau nu valoare. Nu Prisăcaru a dus echipa în situația asta, Iugulescu și cu Dobă sunt principalii vinovați, pentru că erau factorii de decizie de la CSM Târgoviște. Nu putea să se bage nici primarul peste ei, nici primul ministru și nici ministrul sportului. Cine era factor de decizie este principalul vinovat, pentru că el a semnat”, a vorbit dur, deschis, răspicat antrenorul echipei de baschet, care va fi prezent în ediția de luni a emisiunii Sport Show (ora 18.00).

„Jucătoarele au fost amenințate de impresar să nu vină la Târgoviște!”

Versiunea lui Tănase a fost susținută și de președinte Ciprian Prisăcaru, numai că acesta a evitat să dea nume. „Foarte multe jucătoare au fost amenințate de un impresar român, și am dovezi în sensul ăsta, să nu cumva să vină la Târgoviște. Sunt jucătoare care au vrut să vină la noi, dar le-a fost teamă să nu fie nenorocite”. În ciuda insistențelor noastre, Sergiu Gherdan nu a răspuns apelurilor telefonice, însă rămânem deschiși unui dialog. Gherdan l-a reprezentat pe Iugulescu în „Procesul Dikeoulakos”, care s-a judecat inițial la Tribunalul Dâmbovița, iar apoi la Curtea de Apel. Între timp, site-ul db-sport.ro a prezentat ultima pagină a contractului problemă pe care s-a judecat la BAT, unde apare o parafă incompletă, o semnătură greu de descifrat și numele incorect al președintelui de atunci, „Ciprian Igulescu”. Abia acum, după patru ani, Iugulescu invocă acel contract semnat cu Dikeoulakos ca fiind un fals, lucru pe care ar fi trebuit să-l reclame imediat, la fel și avocatul turc mandatat să reprezinte clubul la BAT. Cum nu a făcut-o nimeni, s-a pierdut procesul de la Lausanne, iar CSM Târgoviște s-a îngropat în datorii și a dispărut din cupele europene, iar apoi din prima divizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here