Prisăcaru declară război! „Sunt fapte grave, voi da și nume”

6072

Ciprian Prisăcaru nu a refuzat dialogul în anul petrecut ca președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, însă nici nu a vorbit foarte clar pe subiectele grave de aici. A încasat multe lovituri usturătoare, de obicei în tăcere, o defensivă care nu l-a avantajat. Prisăcaru conduce clubul cu frâna de mână trasă, încercând să evite coliziunile publice. Numai că se lasă tamponat des, iar răbdarea sa pare că a atins limita. Dovadă declarațiile oferite pentru SportImpact.ro, unde tot mai mulți aleg să se exprime public. Și mai avem destule voci care vor să se facă auzite prin intermediul nostru. Iar mesajul lui Ciprian Prisăcaru sună mai dur ca oricând, practic, o salvă de avertisment înainte să lanseze artileria grea. Fitilul s-a aprins lângă bomba cea mare, Procesul Dikeoulakos.

„Sunt oameni care cunosc în detaliu, dar refuză să vorbească”

„Ne-am apărat corect din punct de vedere juridic, la fel cum o vom face şi la Apel, pentru că la mijloc sunt bani publici şi nu ne permitem concesii. În schimb, după această decizie, pe plan sportiv echipa de baschet va rămâne în continuare blocată. Ştiu că este o postură ingrată pentru mine, pentru că sunt preşedintele clubului în această situaţie şi va trebui să caut soluţii să revenim la normalitate, adică să redăm libertatea echipei de baschet. De asemenea, ştiu că sunt oameni care cunosc în detaliu această speţă, dar care refuză să vorbească publicului pe acest subiect, transferând incorect presiunea publică pe umerii mei şi ai staff-ului actual al echipei de baschet. Sunt fapte grave care au ieşit la suprafaţă după acest proces. Conform declaraţiilor din instanţă, se pare că acel contract, conform căruia suntem datori la Dikeoulakos, nu a fost semnat de preşedintele clubului de la acel moment, acesta invocând un fals. Prin urmare, suntem obligaţi să ne adresăm instanţei, pentru a afla şi cine se face vinovat de acest presupus fals. Clubul nu poate fi privat de obiectul de activitate şi, prin urmare, aşa cum ne-am apărat corect din punct de vedere juridic, ne vom apăra şi din punct de vedere sportiv. Aceasta este datoria preşedintelui, indiferent de numele lui”.

„Există un interes pentru a fi denigrat şi îndepărtat de la club”

„Tribunalul de Arbitraj Baschetbalistic din Elveţia nu a judecat cazul pe vorbe, ci pe documente, dovezi şi o plângere formulată de Dikeoulakos, ceea ce denotă că aceste lucruri au existat, chiar dacă ele nu sunt înregistrate la club. Clubul a avut acolo şi apărare, fiind reprezentat în instanţa sportivă de un avocat turc şi, mai mult decât atât, aşa cum s-a scris şi în presă, a fost făcută şi o plată de 10.000 euro, de către o persoană fizică în contul acestei datorii. Aceste lucruri dovedesc că sancţiunile FIBA nu sunt întâmplătoare, mai ales că şi clubul le-a acceptat cu bună ştiinţă timp de trei sezoane. Noi vom respecta legislaţia şi deciziile instanţei, dar ne vom căuta dreptatea şi pe plan sportiv. Suporterii trebuie să ştie că sunt mulţi cei care au făcut în mod voit imposibilă activitatea acestei echipe: persoane importante, oameni din lumea baschetului şi unii care au avut relaţii profesionale cu CSM Târgovişte, iar după ce lucrurile se vor fi clarificat, voi da şi nume. Faptul că sunt atacat mediatic furibund dintr-o anumită zonă nu este întâmplător, este clar că există un interes pentru a fi denigrat şi îndepărtat de la club, deoarece nu am acceptat concesii şi mai ales pentru că nu am acceptat să fiu condus din umbră de cineva. Vă asigur însă că toate aceste necunoscute vor ieşi curând la suprafaţă, pentru că suporterii târgovişteni nu pot fi minţiţi la infinit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here