Primarul Titel Dinu nu regretă că l-a scuturat pe arbitrul Muguraș Ciocmată! „Merita, să-i fie rușine!”

1219

Remiza de marți a liderului Gloria Cornești la Progresul Mătăsaru (1-1) a reaprins lupta pentru supremație la Liga a 4-a, Recolta Gura Șuții și Unirea Răcari apropiindu-se la două puncte de echipa lui Nelu Radu. Dacă nu ar fi apărut pasul greșit de sâmbăta trecută, la Ungureni (1-2), Recolta ar fi fost acum liderul campionatului. Constantin Dinu, primarul de la Gura Șuții, a continuat serialul declarațiilor taifun, de data aceasta printr-o intervenție telefonică în cadrul ultimei ediții a emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

„Sunt pe cale să termin cu fotbalul”

„Sunt pe cale să termin cu fotbalul, pentru că o măgărie mai mare decât ce s-a întâmplat la Ungureni, nu se poate, își bat joc de oamenii care iubesc fotbalul. Ion Pitaru poate să spună ce a văzut la meciul de la Ungureni, așa ceva nu se poate. Arbitrii au spus că vrem să câștigăm mereu, dar acolo nu o să câștigăm niciodată. Onicescu îi făcea lui Mugurel Ciocmată din gât să arate ofsaid. Ne-au anulat trei goluri valabile, pentru două jur cu mâna pe inimă că au fost valabile, plus încă două lovituri de pedeapsă. Am fost și i-am spus arbitrului să îi fie rușine, l-am refuzat pe el și nu știu cum a ajuns să ne arbitreze”, a transmis Dinu.

Dinu cere schimbarea președinților de comisii

„Cred că lucrurile se vor așeza în următoarele săptămâni și la AJF, trebuie o schimbare făcută, cred că trebuie să plece toată lumea de acolo, inclusiv domnul Tudor, dacă nu știe să țină hățurile. Eu am fost de partea domnului Tudor, l-am respectat și îl respect, nu spun că regret că l-am susținut, ci regret că acum el nu știe să fie un bun manager. Până acum mi se părea că lucrurile merg spre bine, pentru că veneau oameni de fotbal, dar imediat s-a întors foaia. Eu cred că dacă domnul Tudor vrea să rămână în continuare trebuie să facă un Comitet Executiv pe bune, nu cu aranjamente, să pună lucrurile la punct, pentru că e greu ca el să fie înlocuit acum. Ar trebui să vină mulți tineri acolo, să plece toți președinții de comisii. Dacă rămân și vin cei tineri lângă cei în vârstă, se fac și ei la fel. Cred că trebuie schimbări masive la AJF Dâmbovița, eu cred că voi renunța, nu e nicio pierdere pentru ei că pică echipa de la Gura Șuții”.

Titel recunoaște l-a bruscat pe Muguraș la Ungureni

 „Nelu Radu acuza că arbitrajele sunt de partea noastră, dar au fost invers, noi am avut doar arbitraje contra. Conform unui articol, echipa care promovează și nu are CIS, va fi retrogradată în Liga a 6-a. Dacă echipa din Cornești nu prezintă CIS, trebuie retrogradată, așa spune regulamentul, mi-a zis viceprimarul de la Gura Șuții că așa s-a discutat la FRF, să nu ne mai facem de rușine. Retrag echipa în semn de protest și voi face echipă de juniori. Îmi asum că l-am bruscat pe arbitru, merita, i-am zis să îi fie rușine, că și-a bătut joc de noi. Să mi se aplice orice sancțiune”, a încheiat primarul din Gura Șuții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here