Primarul Târgoviștei nu-i menajează pe cei implicați în Dosarul Dikeoulakos! „Datoria să o plătească cei vinovați”

1467

Cotidianul Jurnal de Dâmbovița a realizat un interviu la final de an cu primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, în care au fost abordate principalele teme de interes din domeniul sportiv. Edilul Cetății a răspuns cu deschidere întrebărilor, oferind răspunsuri pătrunzătoare pe subiectele sensibile, gen Dosarul Dikeoulakos, conducerea CSM Târgoviște sau promovarea Chindiei. Realizat de colegul Cosmin Sava, absolvent de Jurnalism, interviul merită parcurs cu multă atenție.

Va fi scos la concurs postul de director al CSM Târgoviște

Rep.: Tribunalul București a venit cu o decizie în cazul Dikeoulakos, o obligație de plată de aproximativ 240.000 de euro. Sunteți dispus să plătiți o asemenea sumă din bani publici?

– Datoria să o plătească cei vinovați pentru situația în care s-a ajuns. Sigur că se putea evita o asemenea situație, vreau să văd întâi motivarea judecătorească, apoi mă pot exprima cine sunt vinovații.

Rep.: Raportate la rezultatele obținute, nu sunt cam mari salariile la echipa de volei a CSM-ului?

– Bugetul se acordă pe activitatea Clubului Sportiv Municipal, cei care se ocupă de conducerea clubului ar putea să răspundă mai bine. Vine solicitarea de la club, aceasta se supune acordului Consiliului Local, iar execuția este făcută exclusiv de conducerea Clubului Sportiv Municipal.

Rep.: Ați participat la Gala Clubului Sportiv Municipal, ce ne puteți spune despre acest eveniment?

– Mi-a plăcut, a fost un eveniment interesant.

Rep.: O să fie scos la concurs postul de director al CSM Târgoviște?

– Da, sigur. Urmează să scoatem la concurs acest post, încă nu știu perioada în care va fi organizat concursul, mă voi gândi la acest lucru la începutul anului.

Presiune pe șefii Chindiei: „Mă pot gândi la o schimbare în conducerea executivă”

Rep.: Care sunt șansele Chindiei la o promovare în Liga 1?

– Chindia are șanse mari, mai mari decât în sezonul trecut pentru o promovare directă. Se poate realiza acest lucru, dar fără să existe sincope.

Rep.: Se pot juca la Târgoviște meciuri de primă ligă?

– Pe actualul stadion, în condițiile actuale, nu. S-a propus și s-a aprobat în Consiliul Local, urmează să se facă studiul de fezabilitate pentru îmbunătățiri ale actualului stadion, pentru noul stadion mai avem de așteptat.

Rep.: În cazul în care se ratează promovarea, luați în calcul schimbări în staff-ul tehnic și în conducerea executivă a Chindiei?

– Mă pot gândi la o schimbare în conducerea executivă, dar în funcție de niște condiții obiective, nu vreau să lansez niște speculații acum. În niciun caz nu pot decide în dreptul staff-ului tehnic.

Rep.: Care este cea mai mare dorință sportivă pentru anul 2019?

– Mi-ar plăcea să avem rezultate cât mai bune la toate sporturile în care participă târgovișteni, iar Chindia să facă pasul spre prima ligă.

Foto Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here