Primarul Târgoviștei lansează o promisiune fermă! „Stadionul va fi gata în această vară”!

1972

Chindia este pe locul 11 în prima ligă, cu o singură etapă înainte de finalul sezonului regulat, iar adversara din ultima rundă este vicecampioana FCSB. Formația lui Viorel Moldovan a pierdut etapa precedentă pe teren propriu cu FC Voluntari, 1-2, un rezultat cu adevărat important în lupta pentru evitarea retrogradării. Susținută de autoritățile locale, Chindia încearcă să rămână în prima ligă, mai ales că din sezonul următor ar putea evolua acasă, la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”, arenă aflată în plin proces de modernizare. Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a transmis încă o dată că stadionul va fi gata în vară și că nu există probleme în privința procesului de modernizare. De asemenea, Stan a spus că își dorește ca echipa să rămână în prima ligă și așteaptă sponsori lângă echipă, dar în anumite condiții.

„Viitoarea tribuna I are finalizată fundația”

„Stadionul va fi gata în această vară. Acum se lucrează la rețele, la gazon, la zona de nocturnă, iar începând din următoarele două săptămâni ritmul se va intensifica, pentru că vremea ne permite să abordăm chestiuni care țin de tribuna veche. Nu este nicio problemă cu tribuna, s-au luat toate măsurile, s-au corectat măsurile care erau necesare pentru securitate. Aceasta nu a fost demolată, vor fi operațiuni de consolidare, probabil vor fi și zone unde se va interveni mai abrupt. Viitoarea tribuna I are finalizată fundația, inclusiv la clădirea administrativă, în două sau trei luni va începe montarea structurii metalice, pentru că ea va veni gata montată. Eu sper ca echipa să joace în acest sezon la Târgoviște, dar nu pot spune cu exactitate acest lucru, însă pot confirma că stadionul va fi gata în această vară”.

„E nevoie să dăm totul în play-out”

„Nu este o situație ușoară, pentru a îndeplini obiectivul e nevoie să dăm totul în play-out. Nu aș vrea să pun presiune, eu sunt convins că vor da totul, pentru ca sezonul viitor Chindia să joace tot în prima ligă. Noi suntem deschiși la orice fel de colaborare cu sponsorii, pe niște principii clare, cu precizarea că această echipă trebuie să rămână a comunității locale. Iubitorii fotbalului trebuie să se bucure de ea, nu să se ajungă în situația în care să se piardă controlul asupra clubului și să se întâmple cine știe ce cu această echipă”, a transmis Cristi Stan în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here