Președintele Ghergu, avertisment pentru Moldovan! „Vom vedea care este situația după meciul cu Sepsi, vorbim atunci”

1332

Prăpastia în care a alunecat Chindia, fără victorie de șapte etape și cu eșecuri severe în ultimele trei meciuri (0-4 cu CFR Cluj, 2-5 cu Academica Clinceni și 1-4 cu Dinamo București), provoacă frisoane la toate nivelurile. Chiar dacă este securizat cu o clauză de 100.000 euro, o despăgubire în cazul unei demiteri, Viorel Moldovan nu e deloc relaxat. Pentru prima dată, conducerea clubului Chindia ia în calcul o eventuală despărțire de „Comisar”, dacă seria neagră nu va fi oprită. „Discuțiile legate de banca tehnică sunt inutile acum, mai sunt trei meciuri de jucat anul ăsta. Vom vedea care este situația după meciul cu Sepsi, vorbim atunci”, a lansat un avertisment public președintele Marcel Ghergu.

„Comisarul” pierde vestiarul

Cel mai abil dintre toți conducătorii trecuți pe la Chindia în ultimii ani, „Celo” Ghergu a înțeles că asociații nu vor avea sentimente în cazul unei retrogradări, chiar și poziția lui fiind în pericol. Trebuie căutat adânc în istoria primei ligi, pentru a mai găsi o echipă care să piardă trei meciuri consecutiv la diferențe așa de mari. Un personaj cu studii înalte în facultatea vieții, Ghergu a mai mirosit ceva, anume că se mărește cercul jucătorilor care nu-l mai agreează pe Moldovan. În concluzie, soarta antrenorului depinde de următoarele trei meciuri, cu Poli Iași (a), FC Hermannstadt (a) și Sepsi Sf. Gheorghe (d).

Salariu de play-off pentru Moldovan

Conducerea clubului Chindia s-a bucurat de sprijinul necondiționat al asociaților, care au mers total pe mâna președintelui Marcel Ghergu. Chiar dacă planul financiar conține cifre foarte mari în dreptul multora, șefii din instituții nu au comentat, câtă vreme s-a obținut promovarea în Liga 1. Surse din club susțin că salariul lui Viorel Moldovan merge către 9.000 de euro, în timp ce veniturile președintelui Marcel Ghergu și ale directorului sportiv Ciprian Iugulescu au urcat și ele foarte mult, prin bonusurile de victorie sau de obiectiv. Numai că, eșecurile care vin în lanț, la scoruri mari, apasă tot mai greu și pe conducerea executivă. Care și ea poate depinde de următoarele trei meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here