Prejudiciu de 136.865 lei la CSM Târgoviște! „Nu am încercat să recuperez acești bani”

1954

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște a pierdut litigiile financiare avute cu foști colaboratori, atât la Tribunalul de Arbitraj Baschetbalistic, cât și la Confederația Europeană de Volei. S-a pierdut în primul rând pentru că s-a judecat pe documente care nu există în arhiva clubului și pe care fostul președinte Ciprian Iugulescu nu le recunoaște, lăsând de înțeles că sunt niște falsuri. Apoi s-au făcut și alte erori, cert e că din club au plecat două tranșe de bani: 10.000 de franci elvețieni (sancțiune venită ca urmare a nerespectării unei decizii BAT) și 22.250 de euro (obligații de plată impuse de Tribunalul Dâmbovița, către firmele de avocatură și impresariat care l-au reprezentat pe George Dikeoulakos). Prejudiciul se ridică la 136.865 lei, bani pe care CSM Târgoviște este obligat să-i impute celor care l-au creat și pe care îi poate recupera. „Nu am încercat să recuperez acești bani. Dacă, într-adevăr, acești bani reprezintă prejudiciu, trebuie recuperați. Din discuțiile avute cu fostul director, domnul Ciprian Prisăcaru, a spus că ar fi vorba despre un prejudiciu”, sunt singurele comentarii oferite pe subiect de Cristi Savu, directorul interimar al CSM Târgoviște, invitat al emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

Vine motivarea Tribunalului București, începe executarea silită pentru 240.000 de euro!

O lovitură și mai usturătoare a venit dinspre Tribunalul București, care a obligat CSM să-i achite lui Dikeoulakos 170.000 de euro, plus penalități de aproximativ 70.000 de euro. Cu toate că mai există o cale de atac, din momentul motivării hotărârii Tribunalului București, clubul va fi executat pe litigii de muncă. Chiar dacă, într-un final, va fi stins litigiul cu Dikeoulakos, va trebui plătită și Ivanka Matic, o fostă jucătoare de baschet a clubului, și ea cu decizie favorabilă la BAT. În dreptul ei apare o datorie de 40.000 de euro.

Cine i-a plătit lui Micoli 11.500 de euro?

Pentru a evita alte eventuale prejudicii, cei care controlează din umbră CSM Târgoviște au direcționat diferite sume de bani în conturile lui George Dikeoulakos și Stefano Micoli, însă prin intermediul unor persoane neimplicate în club. La grec au ajuns 10.000 de euro avându-l ca expeditor pe Yannakis Ioannou, iar la italian s-au făcut două plăți. Una de 7.600 de lei, operată pe numele Elena Silvia Laura, și alta de 11.500 de euro, aici nu cunoaștem „binefăcătorul”. Cert e că ultimii banii au deblocat transferurile la echipa de volei. „Am considerat că nu este legal ca clubul să plătească acești bani. Spre bucuria suporterilor echipei de volei, am reușit să stingem acest litigiu. Nu pot să vă spun cine a plătit, important e că s-a rezolvat cazul, fără să implice clubul”, a evitat să ofere indicii Cristi Savu. Din păcate, la baschet nu s-a putut rezolva problema cu interdicțiile de transfer vreme de 6 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here