Povestea lui Cristi Catană!… Omul care a câștigat alegerile AJF Dâmbovița pentru Tudor Emil

2150

A fost odată ca niciodată, un băiat tânăr ca secretar la AJF Dâmbovița, pe numele lui Cristian Catană, cel care a câștigat alegerile din 26 aprilie 2018 pentru Tudor Emil. Bine, a vrut să urce el pe tronul fotbalului dâmbovițean. A mers în campanie prin județ, i-a ajutat pe mulți, și-a anunțat candidatura, până a citit mai bine condițiile de participare. Beleaua dracu, cartonaș roșu la studii superioare de lungă durată și i s-au prăbușit alegerile în cap. Ce a mai râs Tudor de el!

Ionuț Iugulescu putea să fie președinte, dar l-a refuzat pe Catană

Băiat bun, sincer, și nu e caterincă, Cristi a prins gustul puterii la AJF Dâmbovița și a intrat în panică, numai la gândul că poate rămâne pe dinafară. Primul pas? I-a transmis lui „Chucky” Iugulescu un mesaj de colaborare-subordonare, dacă îl primește în echipa lui. „Nu. Chiar dacă voi pierde alegerile, nu voi face niciodată alianțe cu Catană. E ok ca băiat, respectuos, dar nu pot trece peste ce a făcut în Antalya”. Răspunsul lui Ionuț ne-a convins că nu renunță la principiile lui, dar și că va pierde fără Catană. Care a făcut următorul pas…

Godinac, băgat la înaintare, apoi ignorat

…L-a contactat pe Aurel Godinac, al treilea candidat, căruia i-a promis susținere. Cristi a simțit însă că nici măcar el, prin Godi, care e prea subțire, nu-i poate bate pe Tudor și pe Iugulescu. „Catană m-a băgat în jocul ăsta, după care m-a trădat pentru Tudor. Dacă știam că mă vinde, nu mai candidam, dar nu-mi pare rău, a fost o experiență de viață”, nu și-a ascuns mâhnirea fostul jucător al Chindiei și Cimentului Fieni. Cristi  s-a lepădat rapid de omul lui „Tuci” Negriloaia, încercând și ultima variantă de a mai prinde un post în AJF, să-i ofere serviciile și voturile tovarășului „Vladimir Ilici Lenin”, cunoscut și ca Tudor Emiluț „Tutankhamon”. S-a întors cu coada între picioare la cel pe care și-a dorit din tot sufletul să-l trimită la plimbare, pe jos, până casa părintească, de la Ungurenii de Mănești. Un ins fără principii și care nu ține la propria imagine, Tudor a urmărit doar să câștige alegerile, atât!

Fără Catană, Tudor nu mai era președinte

Tudor Emil avea din start control pe o treime din voturi, așa că oferta lui Catană a picat perfect, moment din care a știut că va câștiga sigur. „Vreau să-i umilesc pe toți cei care se pun cu mine, vreau 75-80 de voturi”, a ordonat Leninul fotbalului județean. Rând pe rând, argații au venit să-i jure credință. Unii cu mâna pe Biblie, alții în genunchi, se aude că s-a lăsat și cu pupături de mâini. „Tutankhamon” a rămas pe tron, nicio surpriză, doar că a coborât sub 60 de voturi. Fără Catană, acum nu mai era președinte. Sau cu Catană, acum Ionuț Iugulescu era președinte. „Chucky” a mers pe față cu inamicul public numărul 1 al deghizaților, cu Dan Mihălăchioiu. Care au cerșit realmente voturi pentru Tudor, să-l țină pe Armand departe de fenomen. Cu el în AJF, lângă Iugulescu, erau terminați. Acum exultă, fără să bănuiască la ce se expun și ce-i așteaptă!

„Chucky” a cedat ușor, mult prea ușor

Ionuț Iugulescu a pierdut alegerile și s-a retras, cu tot cu echipă. Avea multe acțiuni pregătite în cazul unui eșec, dar nu le-a mai luat în calcul. „Nu mai mă interesează absolut nimic din ce se întâmplă la AJF Dâmbovița. Am încercat să schimb ceva, dar nu am putut. Gata”. Prea ușor a cedat „Chucky”, mult prea ușor. Cel sortit să-l răpună pe Tudor trebuie să fie mai puternic, mai hotârât, mai luptător. Se vor ridica alții, pentru că în județul ăsta nu sunt doar trădători și profitori. V-am spus, steagul dreptății a fost preluat de oameni noi, care pregătesc un moment unic în fotbalul românesc, un miting anti AJF. I-au spus MITING PENTRU FOTBAL! Subiect despre care vom vorbi joi la Sport Show, pe Columna TV, cu Dan Druță „Zamora” și Bogdan Marius „Amerikanu”.

Fraților, chiar nu meritați un alt conducător!

Acum mulți spun că au câștigat alegerile, însă Cristi i-a adus cele mai multe voturi lui Emiluț. Și chiar Gigi Ionescu, fără glumă. Ceilalți sunt o glumă, care se bat cu pumnii în piept că l-au făcut președinte pe Tudor. De fapt, pe mâna lor a pierdut voturi. Dacă mai pierdea 9, se intra în turul 2 și acolo nu mai era favorit. Fraților, chiar nu meritați un alt conducător! Până nu se vor schimba generațiile la nivelul oficialilor de echipe și găinarii care merg cu sacoșa la „federație”, să scape de amenzi și de cartonașe, alegerile vor fi câștigate tot de dictatori sau de deghizați. Protejați de mulți caraghioși sau vulgari, ultimii cu apucături de interlopi. „Îi iau din casă pe toți care mai zic ceva de Tudor!”. Avem înregistrări, cum suntem amenințați sau cum ne sunt măscăriți părinții morți sau bolnavi. Aici s-a ajuns! A trecut o săptămână de la alegeri, iar unii regretă deja că l-au votat pe Tudor. Sau pe Catană.

P.S. Cine a mai auzit de baraj în Cupa României? Sau de o echipă de Liga a 4-a care joacă meci de meci câte 3-4 minute, până rămâne în efectiv incomplet? Și câte comicării mai sunt… Cică una tare va exploda joi, la comisii, unde Ulmi ar pierde la „masa verde” meciul câștigat pe teren la Gura Șuții (2-1). Ha, ha, nu-l subestimați pe Titel Dinu!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here