Pitaru vrea un fotbal curat! Tudor Emil are un opozant puternic în Comitetul Executiv

888

Tudor Emil a schimbat președinții de arbitri ca pe șosete în ultimii ani. Ion Coman, Petruța Iugulescu, Ioan Negoescu, Septimiu Burtescu și Ion Ducu au simțit securea demiterii mânuită de șeful AJF Dâmbovița. Tudor regretă acum că i-a sacrificat pe unii dintre ei, în special pe Nuțu Coman, care refuză să revină în fenomen. Nici Petruța sau Ionuț Iugulescu nu acceptă să lucreze cu Tudor, poziție pe care o împărtășește mai nou Ionel Pitaru, categoric în privința unei numiri în fruntea CJA. Neavând prea multe soluții pentru șefia arbitrilor, președintele AJF ar mai dispune de două opțiuni, Țuți Negoescu și Dorel Popa.

Pitaru nu-i vrea pe Negoescu și Dorel Popa la arbitri

Jupân peste Comitetul Executiv, Tudor Emil are de ceva vreme o opoziție serioasă, din partea unui grup ce-l are ca lider pe Ionel Pitaru, care nici nu vrea să audă de Negoescu și de Popa la conducerea CJA Dâmbovița. „Eu voi propune ca Dorel Popa să nu fie acceptat, pentru că nu are timp să se ocupe, nu e respectat de arbitri. Îi voi cere totuși să-și prezintă echipa, iar dacă apare Negoescu în ea, nu îl votez. Înseamnă că el ar fi pus de mască și ar fi o rușine să accepte, pentru că tot Ioan Negoescu o să facă delegările. Ar conveni la multă lume din fotbal, care mai pune un arbitru, mai scoate niște cartonașe, se mai fac treburi murdare prin fotbalul dâmbovițean”, a spus Ionel Pitaru, la Arena Sportivă, pe fotbaljudetean.info.

Alte reacții de interes oferite de Pitaru

„Dacă stăm prost la arbitri, și la observatori stăm foarte prost. Dacă ești un om integru și lumea te știe așa, și arbitrii te respectă, doar un arbitru la Ungureni – Cornești a fost mai mic. În rest, arbitrii nu și-au permis și nu-și vor permite să facă prostii când sunt observator. Dacă eram la Răcari, nu se întâmpla ce s-a întâmplat. Tudor trebuie să deschidă oamenilor de fotbal înscrierea ca observatori. S-a organizat un concurs, pentru că eu am cerut acest lucru, iar în CV-ul meu scria că aveam rezultate ca arbitru, la juniori, că am jucat la Liga 1. După ce am luat o notă foarte mare, era supărare la Tudor, Coman și Negoescu, pentru că nu aveau cum să nu mă bage. Trebuie aduși oameni cu prestigiu, față de care arbitrii au respect. Nivelul fotbalului a scăzut dramatic, nu mai vine lume la stadion. Dacă oamenii nu mai apar la stadion, primarii nu se vor mai uita la fotbal, pentru că nu adună voturi. Iar fără bani, echipele vor dispărea. Voi susține în primul Comitet Executiv să schimbăm comisia de validare a terenurilor, nu cred că ar avea vreo relevanță dacă vine cineva de la Consiliul Județean. Trebuie făcută o comisie serioasă, neapărat cu un președinte în această comisie, care să fie membru al Comitetului Executiv”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here