Pică Gigi Ionescu? Noi documente care îl expun pe secretarul de la Disciplină

1128

PCM Ungureni și Flacăra Valea Mare luptă pe mai multe fronturi pentru supremație în Seria Vest a Ligii a 5-a. Duelul lor a început în iarbă, unde s-a impus Valea Mare cu 2-1, a continuat la Comisia de Competiții și Disciplină, care a menținut rezultatul din teren, s-a prelungit la Comisia de Apel, unde a câștigat Ungureni, iar acum se așteaptă soluționarea Comisiei de Recurs din cadrul FRF. Forul federal a solicitat documentele care au stat la baza deciziilor luate pe plan județean, câte s-au mai găsit, iar unele sunt de-a dreptul ciudate. AJF Dâmbovița a complicat acest caz, întrucât a mers din compromis în compromis. Forul județean este singurul vinovat de situația creată și ar merita tras la răspundere atât de federație, cât și de instituțiile statului.

Aceeași speță, motivări diferite!

E ireal cum motivează decizia Comisia de Competiții și Disciplină a AJF, prezidată de Vasile Stroe și avându-l ca secretar pe Gigi Ionescu. Motivarea care ajunge la Ungureni este semnată de către toți cei prezenți la ședință, adică Vasile Stroe, Gheorghe Ionescu, Gheorghe Iordache și Gheorghe Stoica, ultimii doi membri, în timp ce doar Gigi Ionescu își pune semnătura pe motivarea care merge către Valea Mare. În plus, textul sună altfel pe fiecare dintre documente, la fel și numele jucătorului contestat (Stănică George Alin vs. Stănică Alin). Motivarea livrată clubului din Valea Mare este mult mai amplă, cu toate că noi nu înțelegem cine l-a declarat pe jucător liber de contract în 2016? Iar motivarea furnizată echipei PCM Ungureni este una restrânsă, nu prezintă nici măcar încadrarea într-un articol care a stat la baza deciziei.

Președintele Stroe ar vrea alt secretar la Disciplină!

Gigi Ionescu este principalul vizat pentru a fi schimbat după Sărbători, tot mai mulți solicitându-i președintelui Tudor Emil să-l retragă de la secretariatul Disciplinei și de la evidența cartonașelor. Nea Gigi nu se bucură de susținere nici măcar la nivelul comisiei, unde președintele Vasile Stroe și-ar dori un alt secretar. Ionescu a mirosit pericolul și a purtat o discuție bărbătească cu Tudor, lăsându-i de înțeles că va scoate pe piață multe informații grele, dacă va fi eliminat din structuri. De-a lungul anilor, Tudor Emil a sacrificat mulți colaboratori pentru a-și salva postul, cel mai bun exemplu fiind Ion Coman, președinte al Comisiei Județene de Arbitri vreme de peste două decenii. Așa că, la momentul potrivit, nu va ezita să-l tragă pe dreapta și pe Gigi Ionescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here