Petruța Iugulescu, reținută de la delegări! Se joacă dur în arbitrajul local

2377

Un arbitru asistent FIFA, care a oficiat meciuri la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost reținut de la delegări în campionatul județean! Pare incredibil, dar este adevărat. Totul a plecat de la un banal meci de Liga a 5-a, Ghinești – Urziceanca, însă cu o poveste tare neplăcută și cu o contestație care s-a complicat. Cei doi arbitri care au oficiat partida nu s-au prezentat în fața Comisiei de Competiții și Disciplină a AJF Dâmbovița, atrăgând apoi sancțiunile Comisiei de Disciplină din cadrul CJA, prezidată de Dorel Popa și avându-i ca membri pe Ion Ducu, Cătălin Vremăroiu și Adrian Gligoraș.

Arbitru asistent FIFA, suspendat în fotbalul sătesc!

„S-au dat nişte sancţiuni, pentru faptul că cei implicaţi nu s-au prezentat la comisie. Cazul a rămas în suspans, pentru că nu am avut cu cine discuta. Urmează să-i rechemăm. A fost un meci arbitrat în doi, cu Andrei Delureanu şi Petruţa Iugulescu (foto dreapta). Delureanu a avut prima dată patru etape, iar apoi şase, pentru că nu s-a prezentat nici la solicitarea de rechemare. De Petruţa nu mai reţin exact, dar s-au luat măsuri şi cu ea, fiind reţinută de la delegări la nivel judeţean”, a confirmat informația Ioan Negoescu, șeful arbitrilor dâmbovițeni. Adică Petruța Iugulescu, un arbitru asistent FIFA, practic cea pe care Negoescu a înlocuit-o la conducerea CJA Dâmbovița, a fost reținută de la delegări în fotbalul sătesc. Se joacă dur în arbitrajul local!

Alin Ilie nu acceptă excluderea din arbitraj!

Unul dintre cei doi arbitri excluși din activitate a atacat decizia, considerând că i s-a făcut o nedreptate. Alin Ilie a anunțat că s-a adresat cu un memoriu către Comisia de Recurs a CJA, o altă informație confirmată. Țuți Negoescu are însă deplină încredere în verdictul Comisiei de Disciplină. „Decizia comisiei este una argumentată”. În schimb, Nicușor Hâncianu a acceptat mazilirea din rândul arbitrilor. Un interviu cu Ioan Negoescu puteți parcurge în ediția de joi a cotidianului Jurnal de Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here