Petruța Iugulescu mitraliază la foc automat! Printre ținte: Tudor, Catană și Burtescu

4319

Petruța Iugulescu este foarte activă prin comentarii în ultima perioadă, exprimând puncte de vedere după multe din articolele publicate de site-ul nostru. Ecuson FIFA la fotbal feminin și arbitrul dâmbovițean al ultimilor ani, Petruța nu este dispusă să se subordeze viitorului președinte al CJA, Septimiu Burtescu. Din informațiile noastre, ia în calcul să oficieze meciuri într-un județ limitrof, la fel ca și alți arbitri divizionari. În timp ce soțul său, Ionuț Iugulescu, a anunțat că rupe orice legătură cu arbitrajul , după  ce a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița. Va fi o situație grea pentru Burtescu, în condițiile în care aproape toți divizionarii refuză să lucreze cu el, dar și cu Tudor Emil în calitate de președinte de asociație. Interesant e că luni nu s-a mai întrunit Comitetul Executiv, vom reveni asupra lui într-un articol viitor, pentru a stabili componența comisiilor jurisdicționale. Până atunci, vă prezentăm câteva pasaje din comentariile publice ale Petruței Iugulescu.

Despre Tudor Emil

„Am râs cu lacrimi în timpul discursului de la alegeri”.

Despre Cristi Catană

„Un tânăr în care am crezut foarte mult și pe care l-am susținut moral necondiționat. El știe cel mai bine acest lucru! L-am sfătuit întotdeauna să meargă pe drumul frumos al succesului. Decăderea lui a fost inexplicabilă pentru mine (chiar să fie banul singura valoare la care se raportează?!), iar ultima ipostază în care s-a afișat m-a făcut să realizez că s-a pierdut pe el și nu mai are urmă de respect pentru propria persoană. S-a oferit ca o marfă într-un galantar, o marfă ieftină. Și s-a și găsit cumpărător… O poveste tristă de centură”.

Despre Septimiu Burtescu

„Evaluarea viitorului președinte al CJA Dâmbovița o puteți face chiar acum, ținând cont de evenimentele Antalya în care a fost implicat. Mai mult, a compromis și alți tineri arbitri, unii dintre ei pierzând poziții foarte bune în arbitraj (vezi Catană Cristian, Ionescu Adrian, plus arbitri din lotul județean). Să așteptăm ce?! Să fie vândute bilete la Wizz Air și să se facă pistă de decolare Antalya și țări exotice direct din fața instituției?! Cunoașteți povestea cu mărul stricat!”

Despre protestul lui Nicu Neguțescu, împotriva lui Tudor Emil și a arbitrilor „deghizați”

„Domnul Negutescu a fost curajos! În viziunea dumnealui, societatea românească nu e pregătită să renunțe la <<camuflaje>> pentru a progresa”.

Despre protestul prin neprezentare al echipei PCM Ungureni

„Felicitări! La Dâmbovița s-a instaurat de mult zodia cancerului! Protestul arbitrilor, din toamna anului trecut, a avut același mesaj. Trebuie să spunem verde în față care sunt neregulile. După amenințarea, făcută public, în presa online, de președintele AJF, oameni ai unor echipe se tem să mai vorbească și să etaleze nemulțumirile”.

Despre delegarea arbitrului Adrian Ioniță, reprimit în Dâmbovița, după ce a fost suspendat la Prahova

„La Dâmbovița, nu îți trebuie teste ca să arbitrezi. La Prahova, Ioniță Adrian nu s-a ridicat nici la nivelul arbitrilor stagiari, așa că a arbitrat acolo unde i-a fost locul. Asta ca să înțelegem că la alte județe seriozitatea, exigența sunt literă de lege. La noi în județ, îi luăm pe copii de pe stradă, cu o zi înainte de examenul de stagiari, și îi băgăm în sala de examen. Hocus- pocus – am făcut arbitri!!! Și ce afirm acum se poate proba”.

P.S. Florin Bărăceanu, de la PCM Ungureni, un alt contestatar al regimului Tudor Emil, iese cu noi „surprize”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here