Petrolul vine la Târgoviște cu o distribuție impresionantă, pentru Meciul Vedetelor! Cupa Cartierelor propune o ediție fastuoasă la Complexul Turistic de Natație

2100

Odată cu ediția 2019, Cupa Cartierelor la fotbal a făcut pasul către un nou concept de imagine, gestionat cu maximă responsabilitate, într-un mod integrat și coerent. Am propus pentru acest an o construcție dinamică și flexibilă, un exercițiu de management competițional, deschizând canale noi de comunicare. Mult mai complex, mesajul nostru a generat multiple componente de legătură cu publicul țintă, iar rezultatele sunt încurajatoare. Ne-am asumat un efort planificat, pentru a crește reputația celui mai important eveniment sportiv din cadrul manifestărilor Zilele Cetății Târgoviște. Nu am lansat pronosticuri, însă am optat pentru acțiuni comunicaționale, care ne-au asigurat un număr mai mare de echipe, doborând recordul ediției de debut, din 2013.

„Lupii galbeni”, oaspeți de seamă în Cetate

Cupa Cartierelor propune pentru anul acesta un Meci al Vedetelor pe măsura unui eveniment sportiv proiectat la un nivel de interes ridicat. În ultima zi a competiției, în ziua finalelor, va poposi la Complexul Turistic de Natație Târgoviște o echipă stelară a Petrolului Ploiești, unul dintre cluburile istorice ale fotbalul românesc, cu patru campionate câștigate (1930, 1958, 1959, 1966) și trei Cupe (1963, 1995, 2013). Ploieștenii au primit Chindia în templul „Ilie Oană”, pentru a-și susține meciurile din organizare proprie la Liga 1. E rândul nostru să invităm în Cetate elita „lupilor galbeni”.

Simboluri petroliste la Complex

Chiar dacă acum evoluează doar în Liga a 2-a, au fost vremuri în care Petrolul Ploiești juca în cupele europene, cu granzi ai continentului, precum Liverpool, Anderlecht sau Fenerbahce. Sau când câștiga trofee, având în componență fotbaliști extrem de valoroși, care au evoluat în echipa națională și au bifat prezențe la marile competiții. Mulți dintre ei vor fi prezenți pe 7 septembrie la Complexul Turistic de Natație, într-un meci programat la ora 18.00, având ca adversar o echipă a Primăriei Târgoviște.

Marius Stan propune un team redutabil

Un club respectabil, Petrolul Ploiești va veni la Târgoviște cu o distribuție impresionantă. Din momentul în care a fost lansată invitația la eveniment, președintele Marius Stan s-a implicat cu toată responsabilitatea funcției și a reușit să alcătuiască un team redutabil. Vor desprinde ghetele din cui și vor îmbrăca din nou tricoul galben-albastru, Daniel Chiriță, Florin Pancovici, Vică Greaca, Cristi Zmoleanu, Jean Grama, Eusebiu Tudor, Cristi Vlad, Marcel Abăluță, Viorel Nuță, Sandu Pitulice, Bogdan Zahiu, Mihai Oancea, Ion Catană, Ciprian Pura sau Paul Gușă. Și nu sunt toți! Vor avea și antrenori, dar ce antrenori: Puiu Dridea, Camil Oprișan, Edi Iuhasz, Gică Liliac, Petre Butufei, Tavi Grigore, Ion Haralambie și Ion Cojocaru. O ediție fastuoasă a Cupei Cartierelor nu se putea încheia decât printr-un moment vibrant. De luni începe „nebunia” la Complex!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here