Performanțe la judo și atletism! 3 dâmbovițeni au devenit campioni naționali

1352

Nu mai puțin de trei dâmbovițeni au devenit campioni naționali în ultimele zile, cu toții legitimați la Clubul Sportiv Târgoviște. Judocanul Gabriel Pleșa (foto dreapta, alături de antrenorul Ilie Torcică și de colegul Daniel Niculae – sus) a obținut medalia de aur la U18, în limitele cat. 66 kg, după victorii clare în toate cele cinci lupte și o finală în care a strălucit, 10-0 cu Eduard Molea, de la CSM Onești. CS Târgoviște a mai obținut o medalie de bronz la Naționalele din Poiana Brașov, prin Daniel Niculae (cat. 90 kg), pentru ca Daria Ghinescu să termine pe locul 7 (cat. +70 kg). „Am avut parte de rezultate foarte bune la primul concurs oficial din acest an. Am încheiat Naționalele U18 cu un titlu de campion și o medalie de bronz. Dacă nu am fi fost ciupiți de arbitri, la meciul lui Iulian Negoescu din semifinale, cred că mai puteam obține o medalie. Mă bucură rezultatele obținute și îi felicit pe sportivi pentru efortul depus la competiția de la Poiana Brașov. Putem spune că am încheiat Naționalele U18 cu fruntea sus”, a declarat antrenorul Ilie Torcică pentru site-ul Clubului Sportiv Târgoviște.

Cătălin Amuza, triplu medaliat la atletism masters M40

Cătălin Amuza (foto centru – mai jos) a devenit pentru a doua oară campion național la atletism masters, cucerind aurul la M40, în proba de 800 m. Și nu s-a oprit aici, obținând argintul la 400 m și bronzul la 200 m. „Mă bucur și sunt mândru de mine că am obținut rezultate bune la aceste Naționale. M-am pregătit foarte bine pentru acest Masters de sală. Cu încredere, devotament și o pregătire serioasă, totul a fost posibil. De la bun început mi-am dorit să ocup un loc cât mai bun în proba de 800 metri. Am tras din greu, iar la final efortul meu a fost răsplătit cu titlul de campion național. Este al doilea titlu pentru mine, după cel de anul trecut. Iubesc acest sport și mereu va rămâne în inima mea. Pe această cale, doresc să încurajez cât mai multă lume să facă sport. De asemenea, îmi doresc să fiu un model pentru copiii mei, care și ei fac înot. Le spun mereu să facă sport indiferent de vârstă”, a transmis Cătălin Amuza pentru aceeași sursă.

 

Cristian Ioniță, dublu medaliat la M35

La Naționalele Masters găzduite de Sala „Ioan Soter” din București a participat cu succes și Cristian Ioniță (foto stânga – jos), care a devenit campion național în proba de 400 m și vicecampion la 200 m, categoria M35. „Cristi s-a prezentat foarte bine la Naționalele de Masters, iar rezultatele obținute sunt mai mult decât bune. Putem spune că prima participare la o competiție Masters a fost una de succes”, a comentat antrenorul Nicolae Guțoiu. Felicitări, tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here