Panică în Comitetul Executiv! Dosarul lui Ene de la Mătăsaru le dă frisoane incompatibililor

1181

Panică la AJF Dâmbovița, după ce juristul Nicu Iordache, solicitat chiar de Tudor Emil, a declarat pentru SportImpact.ro că dosarul lui Mihăiță Ene îndeplinește condițiile solicitate pentru funcția de vicepreședinte, numai că a fost respins la nivelul Comisiei de selecției. Iordache nici măcar nu și-a pus semnătura pe procesul verbal de ședință, afișat pe site-ul AJF Dâmbovița, unde apare doar a președintelui Ionel Pitaru, vicepreședintelui Vali Junghie și secretarului Cristi Catană, ultimul în condițiile în care nici măcar nu a fost invitat să participe la discuții (!). Ședința s-a ținut în biroul președintelui Tudor Emil, care nu a părăsit sediul asociației în timpul evaluării.

La plângeri penale, e belea mare!

Eventualele contestații urmează a fi validate de Comitetul Executiv, unde cinci persoane apar în incompatibilitate, după cum semnalează site-ul dambovitapenet, mai precis Tudor Emil, Florin Tuiu, Ionel Pitaru, Valentin Junghie și Sandu Dragomir. Practic, mai pot lua decizii doar Ioan Negoescu, Piciu Ionașcu și Cătălin Diaconescu, numai că și ultimul are o problemă de legalitate ca membru al C.Ex. Mulți s-au speriat, după ce „Țuchi” Ene a anunțat că, în cazul unei nou verdict nefavorabil, se va îndrepta cu plângeri penale împotriva celor care i-au respins dosarul. Delegatul Progresului Mătăsaru va contesta luni decizia Comisiei de selecție a dosarelor și a contactat un avocat, pentru a-și transfera demersul în plan penal, în cazul unui răspuns negativ la nivelul Comitetului Executiv. Mihăiță Ene va fi prezent luni la Sport Show, pe Columna TV, de la ora 18.00.

Juristul Nicu Iordache se dezice de hotărârea Comisiei de selecție a dosarelor

„Eu le-am spus celor din comisie că dosarul este în regulă, că este admis. Sincer, nu-i moral să pui vicepreședinte pe unul care bate arbitri, dar regulamentar, dosarul lui Mihăiță Ene nu trebuia respins. Domne, e corect dosarul, îndeplinește condițiile de participare”, a adus completări Nicu Iordache, care a recunoscut că președintele Tudor Emil i-a propus să supervizeze ca observator, în calitate de jurist, ședința Comisiei de selecție a dosarelor. Numai că și numele lui apare pe procesul verbal de ședință, situație care s-ar putea să producă efecte, într-un eventual litigiu.

Iordache trece și el la reclamații

Nicu Iordache nu mai vrea să fie implicat ca jurist la ședința de luni a Comitetului Executiv, în plus, reclamă și el ca delegat al echipei AS Coada Izvorului. „Am văzut pe site-ul AJF Dâmbovița că Păltineanu are drept de joc la Olimpicii Ulmi, până la 01.03.2018. Vă rog să urmăriți cazul ăsta, pentru că în spate o să fie o problemă mare! Se poate lua dezlegarea astăzi, se poate completa în carnet. Am înțeles că delegatul de la Ulmi nu a vrut să predea carnetul jucătorului, motivând că are meci de cupă la echipa a doua. Păltineanu nu poate evolua niciodată pentru satelit, pentru că nu are drept de joc pe site-ul AJF”. Coada Izvorului a fost implicată într-o altă contestație, cu Flacăra Zăvoiu, în care un oficial al ultimei formații a prezentat un detaliu șocant. „Am mers la domnul Tudor să-i explicăm situația și ne-a spus să plătim contestația, că vom câștiga la comisii. Ei bine, am pierdut la comisii!”.

P.S. Dacă se simte bazat, Tudor Emil să-și pună semnătura de respingere pe dosarul depus de Mihăiță Ene, câtă vreme apare în Comitetul Executiv. Despre semnături și abuzuri consumate sub copertina AJF Dâmbovița, într-un articol viitor.

Foto Fotbaljudetean.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here