Păcat de proiectul fotbalistic de la Crevedia! Moment greu pentru Mădălin Ioniță

1184

La cel mai bun sezon din istoria clubului, Voința 2018 Crevedia are și cele mai multe probleme. Transferată de câțiva ani în campionatul din Ilfov, gruparea dâmbovițeană nu prea mai este dorită prin județul vecin. În ultima perioadă, parcă toată lumea s-a aliat în jurul Bucureștiului împotriva echipei din Crevedia, curgând sesizările și contestațiile, în număr de 7. Comisiile AJF Ilfov au lucrat și ele la foc automat, bombardând cu decizii dure clubul prezidat de Mădălin Ioniță, ajuns într-o situație delicată.

Străinii”, interziși la Ilfov!

Cu șanse mari la câștigarea competiției de seniori, dar și a fazei județene a Cupei României, Voința Crevedia s-a văzut blocată înaintea finișului. Campioană pe Ilfov la juniori U19 și U17, cu podium la U11 și U9 și cu turnee câștigate la grupele mici, gruparea dâmbovițeană nu-i impresionează pe noii conducători de asociație și nici pe adversari, care vor o competiție numai cu echipe din Ilfov. Comitetul Executiv Provizoriu a respins până și cererea de schimbare a denumirii înaintă de clubul Voința Crevedia, motivând că nu este afiliat și nu deține Certificat de Identitate Sportivă (CIS). Mai mult, AJF Ilfov nu mai acceptă în competiții cluburi fără CIS de Ilfov, iar toate competitoarele sunt obligate să evolueze pe stadioane din Ilfov.

Ioniță vrea doar la Liga a 4-a!

Cu o bază sportivă complexă, care cuprinde mai multe terenuri cu suprafață normală sau de dimensiuni reduse, Voința 2018 Crevedia vrea să rămână în activitate și tatonează terenul prin împrejurimi. În ciuda greutăților întâmpinate, Mădălin Ioniță ar dori să continue la Ilfov, dovadă că a atacat mai multe hotărâri potrivnice, însă nu exclude și alte opțiuni. Cu o singură condiție, să evolueze tot la Liga a 4-a. Dacă la Dâmbovița s-au înscris toate echipele în primul eșalon județean, speranțele se îndreaptă către București sau Giurgiu. Mădălin Ioniță a investit multe în proiectul fotbalistic de la Crevedia, pe lângă timp și muncă, a băgat și mâna în buzunar, iar firele albe concurează cu cele negre. Orice s-ar spune, migrând spre alte zări, ești perceput ca un străin.

Plătesc (și) jucătorii!

Cei de la Crevedia au apucat-o către Ilfov, acuzând neregulile grave și repetate din fotbalul dâmbovițean de odinioară, însă acum s-au schimbat multe în bine aici. Poate că era mai înțelept pentru Crevedia să revină acasă anul trecut, când s-a deschis o ușă cluburilor migratoare. Mădălin Ioniță mai are o problemă, probabil cea mai mare, proprii jucători. Care și-au probat valoarea pentru competiția județeană și care trăiesc o frustrare justificată, văzând cum alții mai slabi le-au luat locul la baraje de promovare sau în faze naționale ale Cupei României. Jucători greu de ținut în eșaloane inferioare Ligii a 4-a, în condițiile în care vor și merită mai sus. Dovadă că unii au plecat deja către cluburi superioare, iar alții au intenții asemănătoare. Păcat de acești tineri talentați, de investiția de la Crevedia și de eforturile celor implicați!

Notă: A fost un moment, în care i-am sfătuit pe cei de la Crevedia să fie mai discreți. Din păcate, s-au înconjurat de personaje nepotrivite, care atrag probleme pe oriunde merg. S-a cam ales praful pe unde au trecut… Iar cine a mers pe mâna lor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here