Organele de anchetă, puse pe urmele lui Tudor Emil! Patronul de la Cătunu solicită daune morale de 100.000 de euro

1562

Lovitură devastatoare pentru Tudor Emil, președintele pensionar al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, pe numele căruia s-a formulat o plângere penală, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals. Demersul a fost inițiat de Vasile Virgil Mihai, conducătorul echipei de Liga a 6-a, Săgeata Cătunu, iar el se îndreaptă și împotriva secretarului de asociație, Dorin Nistor. „Pârâții, în mod abuziv au scos din competiția în care eram angrenați, echipa al cărei unic asociat sunt și singurul deținător al ștampilei, dreptului de semnătură și Certificatului de Identitate Sportivă DB/F/00016/2005, modificând denumirea echipei în A.S. Săgeata Cătunu 1975, denumire care în mod abuziv apare și în carnetele de legitimare ale jucătorilor. Mergând mai departe, echipa cu această denumire a fost primită în competiție în locul celei al cărei unic asociat sunt, fără temei legal și regulamentar, lăsându-mă totodată și fără fondul de jucători de care dispuneam”, reclamă patronul echipei din Cătunu, în plângerea formulată pe 6 septembrie (foto facsimil).

Tudor, vizat și de alte plângeri penale!

Demersul lui Vasile Virgil Mihai a provocat un adevărat seim la nivelul AJF Dâmbovița, un focar de nereguli și de abuzuri. Aici se ascund multe lucruri murdare, iar o anchetă responsabilă va scoate la iveală detalii șocante, inclusiv pe „Dosarul deghizaților”. Plângerea penală formulată de oficialul echipei Săgeata Cătunu e doar începutul unui taifun pe care l-am anticipat, avertizând conducerea AJF că va urma o toamnă plină de tornade. Încurajați de demersul lui Virgil de la Cătunu, și alți oficiali de cluburi intenționează să depună plângeri penale împotriva lui Tudor Emil și a altor persoane din cadrul asociației, prin care reclamă multe alte abuzuri. Pe numele lui Tudor Emil mai sunt depuse plângeri, formulate de fostul arbitru Armand Mihălăchioiu.

Explicație foto: Panicat de faptul că va fi audiat de anchetatori pentru pentru abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale și uz de fals, Tudor Emil pare tentat să dea bir cu fugiții!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here