„Nu mai pot să mă descurc singur”, anunță primarul Ana! FC Pucioasa e pe buza prăpastiei

892

Cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon, situația formației FC Pucioasa nu este deloc clară, apărând probleme financiare importante. Trupa condusă de Nicu Croitoru ar trebui să joace miercuri cu Gloria Cornești, în Turul I al Cupei României, iar sâmbătă să debuteze în noua ediție a Ligii a 3-a, într-un alt duel dâmbovițean, cu Flacăra Moreni. Din păcate, Primăria Pucioasa acuză grave probleme financiare, iar fotbalul nu mai poate avea parte de susținerea instituției conduse de Constantin Ana.

Constantin Ana: „Există și alte probleme cu care ne confruntăm”

Primarul din Pucioasa a transmis că există probleme financiare importante cauzate de pandemia de COVID-19, iar fotbalul nu este singurul domeniu afectat. Constantin Ana a vorbit despre greutățile cu care se confruntă și a anunțat că alte lucruri sunt prioritare în această perioadă. „Probleme financiare sunt la nivelul întregii primării, nu doar la nivelul echipei de fotbal. Primăria Pucioasa a reprezentat un asociat serios pentru FC Pucioasa, dar în aceste momente există și alte probleme cu care ne confruntăm. Așteptăm 1.000.000 lei de la Guvernul României, bani pe care nu i-am primit până acum, pentru spitalul suport COVID-19, mai avem de plătit și asistenții personali ai persoanelor cu dizabilități. Acum, am primit și o adresă din partea Inspectoratului Școlar, prin care ni se transmite să asigurăm materialele de protecție sanitară. Astfel, cu tot regretul pentru echipa de fotbal, Primăria Pucioasa trebuie să asigure întâi cheltuielile de funcționare. Din păcate, am o mâhnire, pentru că majoritatea sponsorilor au fost aduși la echipă de către mine, dar nu mai pot să mă descurc singur, cu toate aceste probleme legate de pandemie”, a spus Ana.

Echipa nu a făcut testele

Deși ar trebui să debuteze în noul sezon peste câteva zile, trupa din Pucioasa nu a efectuat testele pentru COVID-19, obligatorii conform protocolului medical. Nicu Croitoru transmite că echipa s-a pregătit bine în ultima perioadă, dar aceste probleme financiare au dus la o stare de incertitudine, care nu face deloc bine formației dâmbovițene. „Sunt probleme financiare. Nu știu dacă Primăria Pucioasa își va retrage sprijinul financiar, nu știu exact ce se va întâmpla. Nu am făcut nici testele, asta este o problemă, în jurul echipei este o stare de incertitudine. Începe campionatul, vor fi mai multe cheltuieli. Deocamdată nu există niciun sponsor lângă echipă. În această perioadă s-a lucrat bine, s-a format un lot bun, cu jucători interesanți, dar nu depinde numai de noi. Ne-am pregătit bine, dar au apărut aceste probleme chiar înainte de începutul campionatului”, a transmis antrenorul formației din Pucioasa.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

Sursa foto: bazarmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here