Nu e bine, NAȘULE! Tu nu ești DUHUL SFÂNT!

1520

Ca unul care practică meseria de jurnalist de peste două decenii, absolvent al Facultății de Jurnalism și membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, mă declar indignat și chiar îngrijorat de derapajul public al unui fost jurnalist, fost primar de municipiu (evit detaliile prin care și-a pierdut funcția), în prezent implicat la CSM Târgoviște, spune el ca voluntar! Dincolo de context, unul care vizează o declarație intens comentată a Soranei Cîrstea la adresa Simonei Halep, personajul a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj șocant (sponsorizat!!!), care cuprinde jigniri inacceptabile la adresa celor care activează în mass-media. Printr-un asemenea limbaj, individul, căruia i place să i se spună „Duhul Sfânt” (!!!), prezintă într-o lumină obscură activitatea și pregătirea oamenilor de presă, o formă nemascată de instigare împotriva jurnaliștilor. Am luat decizia de a nu-i mai publica numele în materialele de presă care îmi poartă semnătura. Nu merită!

Blaj și Bacău sunt în semifinalele CEV Cup! Voi unde sunteți?

Am sperat și m-am rugat, ca anumiți domni să găsească în adâncul sufletului bunătate, credință și pocăință. Am sperat că vor învăța din greșeli și m-am rugat să nu le mai repete. I-am analizat ani buni, i-am iertat de fiecare dată, însă ei nu respectă nimic și pe nimeni. Le cunosc tehnicile de intimidare, știu și ce arme folosesc, însă nu mă tem. Pentru că știu adevărul și pentru că nu sunt ca ei. Domnilor, dacă ați deschis focul, sunt nevoit să mă apăr! Eu nu scriu la comandă și nici nu retrag articole de pe site! Eu nu sunt condamnat pentru fapte de corupție, nu am amenzi penale și nu sunt anchetat în dosare penale. Așa că, voi lupta până la capăt cu cei care au impresia că sunt patroni pe banii publici. Apropo, „colosul” Galatasaray a fost distrus miercuri seară de Volei Alba Blaj la volei feminin. Finalista Euroligii 2018 a ajuns acum în semifinalele CEV Cup, unde va întâlni Știința Bacău, echipa aia a lui Florin Grapă, pe care o iau unii la mișto prin târg. Astea sunt performanțe, domnilor, nu caterinca/vrăjeala/cotoiala pe care ne-o serviți de ani buni ca voluntari!

Nu suntem mizerii și nici pseudo retarzi!

Colegul senior Alexandru Istrate a fost necruțător luni seară la Sport Show, pe Columna TV, cu personajul care definește ziariștii ca pe niște „mizerii” și consideră că „90% din presă e doar imaginația unor simbriași pseudo retarzi care nu au reușit în alt domeniu”. Bebiță Istrate a transmis categoric, că o persoană care se exprimă de o asemenea manieră nu are ce să mai caute în structurile unui club sportiv, finanțat din bani publici. „Nu se jignesc în halul acesta niște oameni care își fac meseria, uneori în condiții foarte grele. Eu nu mă consider un pseudo retard. Poate acest domn a avut un moment de slăbiciune și a spus aceste cuvinte la supărare, însă nu ai voie să faci asemenea gafe. Mă deranjează cumplit să aud că această remarcă a venit din partea unui fost jurnalist. Cum să ne jignească în halul ăsta! Nu mi se pare normal ca persoana respectivă să facă parte dintr-o structură sportivă dâmbovițeană”.

Adevăr grăiește seniorul Alexandru Istrate!

Bebiță Istrate s-a exprimat extrem de dur și în direcția lui Ciprian Iugulescu. „La baschet nu mai putem să transferăn din cauza unor nesăbuințe și unor lucruri făcute la voia întâmplării în cazul salarizării grecului George Dikeoulakos și a pivotului Ivanka Matic. Ar trebui să plătească cei care au fost la conducerea clubului în acea perioadă, iar Ciprian Iugulescu a fost responsabil ca președinte, el răspunde de toate. În aceste condiții, până nu-și rezolvă situația, nu ar mai trebui menținut în structurile clubului Chindia. Sumele sunt enorme. Sunt multe echipe de Divizia B care nu au bugetul 240.000 de euro pe an, cât e datoria către George Dikeoulakos”. Cât despre Bogdan Șandru, transferat de Chindia de la Dunărea Călărași, Bebe Istrate a transmis că l-a văzut jucând în urmă cu 3-4 ani pentru o echipă de județ, Gaz Metan Finta. Adică pe fals! „E adevărat, a jucat într-un meci de cupă cu Bilciurești acum vreo 4 ani sau 5, pe când era legitimat la Pandurii Tg. Jiu”, a recunoscut fair-play Mihai Constantin (Stego), conducătorul echipei din Finta, supărat pe Alexandru Istrate pentru dezvăluirea oferită.

Dedicație: Recomand o capodoperă muzicală, într-un recital de excepție oferit de Orchestra Simfonică Națională Daneză, pentru liniștea sufletelor NAȘILOR locali, care au agonisit averi colosale din sportul târgoviștean, în cel mai cinstit mod cu putință!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here