Nu e bine, Marcele! Ghergu apare pe înregistrarea dinamită lansată de Gazeta Sporturilor

2274

Gazeta Sporturilor a făcut publică înregistrarea unei ședințe secretă purtată la Federația Română de Fotbal, înaintea alegerilor, între președintele Răzvan Burleanu și membrii Comitetului Executiv, printre ei și Marcel Ghergu. Responsabil cu atragerea de voturi pe zona cluburilor din Dâmbovița, șeful Chindiei îi raportează lui Burleanu că i-a contactat pe reprezentanții echipelor din județ, pentru a se asigura că vor fi prezenți la alegerile din 18 aprilie. „Astăzi chiar am vorbit cu toți. Mai puțin cu Zotic, asta v-am zis. Nistor vine. Vine Cristi Mitrea, Tănase, Gherghe. Au zis că mă sună. Vin mâine seară… Nu cred că-s probleme. Chiar nu cred că-s probleme”, este interceptată vocea lui Ghergu, într-un dialog spumos cu Răzvan Burleanu.

FC Chindia Târgoviște: „Clubul nostru a votat pentru Ionuț Lupescu”

Nu toți cei enumerați de Marcel au venit cu o seară înainte la București și nu toți au votat cu Burleanu. Nici măcar clubul condus de Ghergu nu a votat cu președintele reales, după cum a transmis în ziua alegerilor pagina de Facebook FC Chindia Târgoviște. „Clubul nostru a votat pentru Ionuț Lupescu, candidat susținut public de președintele PSD, Liviu Dragnea. În numele Chindiei a votat George Răzvan Stoica, fiul primarului PSD de la Văcărești, conform directivei de la centru”.

Surse: „Ciprian Iugulescu îl are pe Ghergu la degetul mic”

Subiecte taifun, care i-au agitat inclusiv pe asociați. „Ghergu primește 2.100 lei pentru prezența la o ședință de Comitet Executiv”, spun sursele noastre, în ultima perioadă interesat mai degrabă de alegerile FRF decât de problemele clubului. „Puterea la Chindia e acum la directorul sportiv Ciprian Iugulescu. Îl are pe Ghergu la degetul mic, nu are curaj să-l atingă în vreun fel”. Ei bine, cuplul Iugulescu – Ghergu și-ar fi ales favoritul și pentru alegerile de la AJF Dâmbovița, iar el nu este Ionuț, vărul lui Ciprian.

Sursa foto: db-sport.ro (E.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here