Neplăcut! Meciul dintre Cornești și Flacăra nu s-a jucat! Arbitrii au refuzat să dea drumul partidei

2831

Meciul dintre Gloria Cornești și Flacăra Moreni, din faza a doua a Cupei României, se anunța foarte interesant, dar până la urmă, partida nu s-a mai disputat. Motivul este simplu, arbitrii au refuzat să dea drumul partidei, pentru că exista un singur medic la stadion. Medicul delegat era prezent, nu și medicul echipei, iar meciul nu a putut să înceapă.

Agitație la vestiare

Arbitrii au anunțat oficialii echipei gazdă cu apromixativ o oră înainte de startul meciului că nu vor începe partida, pentru că este un singur medic prezent. Vestea a produs agitație în rândul celor de la Cornești, care au încercat să găsească un medic, fără succes însă. Echipele au ieșit la încălzire, erau pregătite pentru joc, dar centralul Mădălin Marinescu nu a putut trece peste regulament și nu a fluierat începutul jocului. A existat chiar și un schimb mai dur de replici între Nelu Radu și arbitrii, la vestiare, conducătorul Gloriei fiind nemulțumit de faptul că echipa lui nu poate să își joace șansele pe teren. După scurgerea celor 15 minute, în care Gloria ar fi putut să aducă și al doilea medic, centralul a fluierat finalul partidei.

Cu Pucioasa au jucat

Interesant este faptul că echipa din Cornești a jucat partida cu Pucioasa, din primul tur al Cupei României, în aceleași condiții, cu un singur doctor la stadion, după cum afirmau oficialii Gloriei, în discuțiile cu oficialii partidei în zona vestiarelor. E greu de crezut că regulamentul s-a schimbat peste noapte, astfel, vorbim cel mai probabil despre o eroare a arbitrilor care au fost delegați la meciul dintre Cornești și Pucioasa. Chiar dacă au încercat din greu să repare această eroare, cei din Cornești sunt implicați într-un nou caz care nu le face onoare, după episodul în care nu au putut să participe la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Morenarii merg în faza următoare

Flacăra Moreni s-a calificat în faza următoare a competiției, reușind să își îndeplinească obiectivul, chiar dacă victoria nu a venit pe teren. Probabil că și morenarii și-ar fi dorit ca partida să se dispute, pentru a afla la ce nivel se află înainte noului sezon de Liga a III-a. Gabi Paraschiv dorea să înceapă partida cu Gloria Cornești în următoarea formulă: Chiran – Oaie, Matei, Cernea – A. Oprea, Neacșu, A. Negrea – Zidăroiu, Rosciugă, Roman – Drăgan. Rezerve erau Sîrbu – Vîrtej, Parghel, G. Preda, Ilie, Oprescu și Andrei Costache. Din păcate, nu am reușit să aflăm și echipa Gloriei Cornești, pentru că Nelu Radu nu ne-a permis accesul în camera unde se completau foile de joc, pe motiv că în perioada respectivă se discutau intimități. În încăperea respectivă erau prezenți alți doi colegi jurnaliști, dar, probabil, așa a considerat conducătorul Gloriei Cornești că e mai bine să fie gestionată situația.

Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here