Negociere online pe seama jucătorilor suspendați! „Sunt bolnavi rău, hepatită, dar am eu un medicament miraculos”

1201

Hocus Pocus și cartonașele galbene dispar miraculos din dreptul unor fotbaliști aflați în stare de suspendare, care devin buni de joc. Se mai vorbea prin târg sau prin comunele județului despre Saruman în variantă dâmbovițeană, alții îi spun Vrăjitorul din Oz, dar nu era nimic dovedit. SportImpact.ro vă prezintă un scurt fragment dintr-o negociere purtată prin intermediul unei rețele de socializare, între un oficial al AJF Dâmbovița și reprezentantul unei echipe din județ.

De ce, nea Gigi?

Este vorba chiar despre responsabilul asociației cu evidența cartonașelor, Gigi Ionescu, secretarul Comisiei de Competiții și Disciplină. Cu tot respectul pentru vârsta domniei sale, poate cel mai cumsecade dintre colaboratorii lui Tudor Emil, însă conversația publicată nu-l avantajează. Îi stăm oricând la dispoziție, atunci când va considera necesar să-și exprime orice fel de poziție legată de activitatea desfășurată în cadrul AJF Dâmbovița.

Micu a vorbit primul

Daniel Micu, delegatul echipei CS Răcari, este primul care l-a acuzat public pe Gigi Ionescu de asemenea practici, în direct la Sport Show, pe Columna TV. „Pe lângă faptul că Gigi Ionescu se ocupă de duble legitimări, mi-a cerut bani pentru a trata jucătorii bolnavi de <<hepatită>>, adică aflați în stare de suspendare. I-am dat bani de en ori și am putut să-i folosesc. O rezolva nea Gigi, pentru 100 de ron jucătorul, pentru că el ține evidența cartonașelor”.

 

GI: X e junior sau senior?

Oficial de echipă: Senior. De ce?

GI: și Y?

Oficial de echipă: La fel. De ce?

GI: n-ai avut grijă de ei… sunt bolnavi rău

Oficial de echipă: 4? (n.r. cartonașe galbene)

GI: hepatită… dar, se pare, am eu un medicament miraculos…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here