Moldovan rămâne la Chindia! Dinamo nu i-a plătit clauza de eliberare, oferind numai 50.000 de euro

678

„Viorel Moldovan a venit cu o solicitare verbală, prin care și-a exprimat dorința de a merge la Dinamo. Este o clauză de eliberare, să o plătească și gata. Nu plătește, antrenorul rămâne aici și cu asta basta”, s-a exprimat destul de clar Marcel Ghergu, președintele Chindiei, încă de săptămâna trecută. Iar Dinamo nu a plătit clauza de eliberare a antrenorului, în valoare de 100.000 euro, propunând doar jumătate din sumă. Din informațiile noastre, „Comisarul” nu a vrut să implice în termenii tranzacției prima de promovare neachitată de către Chindia, 25.000 euro, astfel că acesta va continua la Târgoviște. „Dinamo atrage indiferent de situaţie foarte mulţi antrenori, este un challenge interesant. Întrebaţi conducerea dacă voi sta pe bancă etapa viitoare. Eu sunt sub contract, sunt antrenor profesionist şi trebuie să îmi respect contractul. Atât şi nimic mai mult. Ce aş vrea eu, are prea puţină importanţă în momentul de faţă, din moment ce am contract cu Chindia”, a comentat Moldovan după meciul de la Craiova.

„Nu ar fi fost etic și moral să plec de la Târgoviște!”

Imediat ce au picat negocierile cu Dinamo, reprezentată de președintele Florin Prunea, Marcel Ghergu a contactat jurnaliștii importanți interesați de subiect, pe care i-a îndrumat către site-ul clubului, unde a apărut o declarație a antrenorului. Am promovat cu Chindia, mergem mai departe, împreună cu suporterii, jucătorii și toți cei care sunt alături de noi, vreau să ne îndeplinim obiectivul. Nu ar fi fost etic și moral să plec de la Târgoviște. Apreciez faptul că Dinamo s-a interesat de serviciile mele, dar am hotărât să rămân la Chindia. Îmi doresc un stadion plin la Ploiești, cu CFR, și o atmosferă senzațională. Împreună putem bate campioana. Trebuie să vină și primul succes. Chiar dacă jucăm contra campioanei României, am încredere că băieții vor reuși să facă un meci mare și să obțină cele trei puncte”. Oare ar fi vorbit și ales la fel Moldovan, în condițiile în care Dinamo ar fi virat în contul Chindiei suma solicitată pentru clauza de eliberare? Gazeta Sporturilor dezvăluie că fostul internațional a prezentat inclusiv și o solicitare scrisă, prin care și-a exprimat dorința de a merge la Dinamo, însă tot nu a putut debloca refuzul.

Cucu și Mitrovici nu au fost păstrați!

Chindia a reacționat ca un club important, iar asociații nu au cedat nici măcar un cent în discuțiile purtate pe subiect cu Dinamo, club care nu s-a arătat dispus să cheltuie 100.000 de euro pentru a-și asigura serviciile antrenorului dorit. Echipa târgovișteană a crezut în Viorel Moldovan, pe care l-a ofertat într-un moment delicat, după o întrerupere de doi ani a activității de antrenor, iar acesta a promovat în Liga 1 din prima încercare. O promovare care i-a crescut cota ca tehnician, dar care a crescut și cota Chindiei. Până la urmă, atât clubul, cât și antrenorul, au luat o decizie corectă, de a continua împreună pe drumul performanței. Să sperăm că lucrurile vor intra în normalitate și la nivelul rezultatelor, iar sâmbătă (ora 21.00) trebuie obținut un rezultat bun la Ploiești, cu CFR Cluj. Până la urmă, vocea noastră s-a făcut auzită, iar Chindia va organiza vineri o conferință de presă. Mai trebuie știut că s-a renunțat încă de săptămâna trecută la variantele de fundași centrali, Stelian Cucu și Filip Mitrovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here