Moldovan este mulțumit cu puțin! E nevoie de mai multă calitate în lot

1683

La ultimul joc considerat pe teren propriu din acest an calendaristic, Chindia Târgoviște a remizat cu una dintre echipele alături de care luptă pentru evitarea retrogradării, FC Hermannstadt. Formația din Sibiu chiar a deschis scorul la Ploiești, echipa târgovișteană a egalat târziu, prin Liviu Mihai, dar Viorel Moldovan a părut mulțumit de acest rezultat. Un scenariu cu care ne-am obișnuit: antrenorul Chindiei își critică jucătorii la înfrângeri, este mulțumit de remize, iar după victorii se propune la alte echipe.

Jocul a scăzut în calitate

Consider că atunci când ești mulțumit cu un egal obținut pe teren propriu, în fața unui adversar care nu a arătat nimic și care este o rivală la evitarea retrogradării, nu este un lucru tocmai potrivit. Suporterii au așteptări mai mari, iar echipa nu mai arată entuziasmul din startul sezonului, un lucru asupra căruia am atras atenția. Jocul a scăzut în calitate de ceva timp, iar viitorul nu pare deloc bun, dacă nu se va schimba nimic în această iarnă. E nevoie de mai multă calitate în lot, anumiți jucători nu își au locul în prima ligă, cu tot respectul. Iar insistența cu care aceștia sunt jucați de Viorel Moldovan pare de neînțeles.

Pe Benga de ce nu l-a alergat să-l certe?

La finalul meciului cu Poli Iași, Moldovan l-a alergat pe Neguț să-l certe. Pe Benga, care face un fault prostesc într-o fază simplă cu Hermannstadt, de ce nu alergi la pauză să-l cerți? E o simplă întrebare. Nu are rost să-și caute inamici acolo unde nu este locul și în oamenii care l-au susținut. Trebuie să existe un echilibru și în declarații, dar și în gesturi. Ar fi păcat ca echipa să nu continue în prima ligă și în sezonul următor, iar Chindia trebuie să arate din nou ambiția din meciurile de la începutul acestei ediții de primă ligă. Stadionul probabil va fi gata mai târziu decât a fost anunțat inițial, iar acesta reprezintă încă un lucru care ar trebui să-i facă pe elevii lui Moldovan să lupte cu toate forțele. Chindia trebuie să joace și la Târgoviște în Liga I.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA, purtând semnătura lui COSMIN SAVA (foto), licențiat în Jurnalism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here