Mișu Regata vedea un supervisor peste Croitoru! „L-aș fi adus în iarnă pe Ioan Andone ca director tehnic”

4686

La Chindia era nevoie de o schimbare. Cu tot respectul pentru Nicu Croitoru, un antrenor educat și studios, însă a primit suficiente șanse pentru a duce echipa în Liga 1. De obicei, în cazul unui obiectiv ratat, primul sacrificat este antrenorul. Și sunt destule voci care consideră că promovarea s-a pierdut pe mâna lui Croitoru. Nicu nu trebuie judecat prea aspru, a muncit mult, a fost răsplătit pe măsură, merită apreciat. Și totuși, un obiectiv ratat rămâne un obiectiv ratat. Viorel Moldovan vine de la un alt nivel fotbalistic, a antrenat mai sus decât Nicu, iar pretențiile sunt, clar, mai mari. În plus, omul știe pentru ce a venit la Târgoviște, să promoveze, dovadă că a semnat pentru un singur sezon cu Chindia, cu drept de prelungire doar în cazul atingerii obiectivului.

„Pe Viorel Moldovan l-am propus la Chindia de acum doi ani”

„Încă din iarnă era clar că echipa merge spre locul 3, unul de baraj. Eu aș fi adus un director tehnic sau un supervisor cu experiență, spre exemplu, l-aș fi convins pe Ioan Andone să vină la Târgoviște, plus unul-doi atacanți buni, unde am suferit. Investiția era, probabil, de 100.000 de euro, însă potul promovării reprezenta 1,5 milioane de euro. Așa, clubul cu ce a rămas? Cu o cheltuială de 800.000 de euro. Investiția era de maxim 10% din profit”, a intervenit luni seară la Sport Show, pe Columna TV, Cătălin Mișu, patronul Regata, unul dintre sponsorii Chindiei. „Pe Viorel Moldovan l-am propus la Chindia de acum doi ani, poate să vă confirme președintele Ghergu. Acum am intermediat discuțiile dintre părți. Eu văd lucrurile și ca om de business. Nu îndeplinești un target, un obiectiv, plătești cu funcția. Câtă vreme a existat un obiectiv al promovării și nu a fost îndeplinit, e normal să apară o schimbare”.

„Mai sunt șase-șapte firme dispuse să investească la Chindia”

Regata este una dintre firmele care sponsorizează clubul Chindia, iar Cătălin Mișu susține că dorește să extindă finanțarea în această direcție. „Am spus-o și anul trecut, că sunt dispus să mă implic mai mult la Chindia, eventual să cumpăr acțiuni, poate chiar pachetul majoritar. Mai sunt șase-șapte firme dispuse să investească la Chindia, doar că nu le-a bătut nimeni la ușă. Eu îmi doresc să particip la o discuție alături de acționarii Chindiei, unde pot aduce și alți oameni de afaceri, ba chiar solicit să fie și presa de față”. Firma Regata apare înregistrată cu o cifră anuală de afaceri de aproximativ 100.000.000 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here