Mesaje pentru Prisăcaru și Iugulescu! Nu e important cine câștigă, important e ce veți face

976

Domnule Prisăcaru! Dacă veți ajunge președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, să analizați cu atenție propria echipă. Poate că unii au mers la două capete, poate că nu au fost sinceri, poate că nu merită încrederea dumneavoastră.

Domnule Iugulescu! Dacă veți ajunge președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, să vorbiți dumneavoastră în numele instituției, și nu soția. Să nu oferiți funcții rudelor, pentru a lăsa impresia că transformați asociația într-o afacere de familie.

Domnule Prisăcaru! Dacă veți ajunge președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, să luați în calcul colaborări și cu alte persoane care nu apar acum în boardul dumneavoastră. Inclusiv dintre cele care îl susțin pe celălalt candidat.

Domnule Iugulescu! Dacă veți ajunge președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, să nu vă mai irosiți timpul cu polemici și contestații. E prețios și e foarte mult de muncă.

Domnule Prisăcaru! Dacă veți ajunge președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, să respectați ce ați transmis în programul de candidatură. Oamenii vor schimbare, progres și fapte. Să nu-i dezamăgiți.

Domnule Iugulescu! Dacă veți ajunge președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, să fiți președinte pentru toate structurile sportive, întru dreptate, chiar dacă grupurile care vă susțin vor cere favoruri.

Domnule Prisăcaru! Dacă veți ajunge președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, să nu ignorați expertiza lui Ionuț Iugulescu. Este un om de fenomen, antrenor la juniorii Chindiei, președinte la clubul Luceafărul Târgoviște, profesor de educație fizică la Liceul Ion Heliade Rădulescu, fost arbitru divizionar.

Domnule Iugulescu! Dacă veți ajunge președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, să nu ignorați potențialul lui Ciprian Prisăcaru. A ocupat poziții importante în sport, în administrație și conduce o instituție interesantă, Complexul Turistic de Natație Târgoviște. A fost antrenor și arbitru.

Domnilor, să nu uitați ce ați promis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here