Mesaj dur din Anglia, de la Gusti Voinea: „Rușine celor la comisii, rușine președintelui AJF!”

2868

Dacă până acum foarte rar avea cineva curajul să transmită public vreun reproș la adresa conducerii AJF Dâmbovița și a comisiilor de acolo, haosul care a cuprins fenomenul la nivel local a provocat nemulțumiri în masă. Zilnic primim zeci de comentarii, pe care le filtrăm, iar apoi le oferim spre publicare. Am selectat acum unul transmis de Augustin Voinea, fostul fotbalist al celor de la Chindia Târgoviște și Flacăra Moreni, plecat în străinătate, în căutarea unui trai mai bun. Gusti urmărește însă cu mare interes ce se scrie despre sportul dâmbovițean, în special pe fotbal, iar acum a ales să spună ce gândește, pe marginea scandalurilor care au pus stăpânire peste județ.

„Să-și prezinte toți demisiile! Au supt atâția ani acest județ, neavând niciun merit!”

 „Ar trebui reținute câteva persoane care sunt în comisiile AJF, pentru că nu au luat măsurile care se impuneau, atunci când au avut loc incidente. Rușine celor de acolo și rușine președintelui AJF, care în loc să se preocupe de soarta fotbalului județean, nu știe unde să se mai delege ca observator, pentru a lua un ban în plus! De asta mulți copii, care poate sunt talentați și cu un viitor promițător în ale arbitrajului, renunță la a mai arbitra. De frica acestor huligani care, cu îngăduința celor din comisii și a președintelui AJF, continuă să producă asemenea nenorociri. Ar trebui să își prezinte toți demisiile, măcar gestul ăsta să îl facă! Că și așa au supt atâția ani din acest județ, neavând niciun merit”.

P.S. Babilonia care a pus stăpânire peste fotbalul județean a atras atenția inclusiv a mediului politic. Teroarea de pe stadioanele dâmbovițene a devenit un subiect deranjant și la nivelul altor structuri, care au început să se miște. Dovadă că au fost deja reținuți doi indivizi la Colacu, cu apucături huliganice, iar sediul AJF Dâmbovița a devenit un loc tot mai tranzitat de Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here