Mesaj de unitate și de forță transmis de Chindia!… Dar și destule declarații alunecoase (Galerie foto)

1440

Chindia Târgoviște a susținut miercuri după-amiază o conferință de presă amplă, în care au fost acoperite multe din subiectele de maxim interes legate de activitatea echipei. Evenimentul a fost moderat de președintele Marcel Ghergu, care l-a avut alături pe antrenorul principal Viorel Moldovan. Abil, Ghergu a evitat să-l expună pe directorul sportiv Ciprian Iugulescu, pe care nu l-a adus în fața jurnaliștilor. Șeful Chindiei și-a exprimat încă o dată public susținerea pentru Iugulescu, chit că prejudiciul constatat la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște (240.000 de euro) îl privește direct, din perioada în care era președinte.

Transferuri de la Liga 1 din România și Republica Moldova

Conducerea clubului Chindia a prezentat noile achiziții, toți jucători aduși din Liga 1 (Mihai Neicuțescu – Dinamo București, Bogdan Șandru și Valentin Alexandru – Dunărea Călărași, Dan Panait și Mihai Leca – Concordia Chiajna), plus un internațional din Republica Moldova, Vadim Rață, vicecampion peste Prut cu Milsami Orhei. Au mai participat la evenimentul media Liviu Mihai, Daniel Florea și Daniel Novac. Marcel Ghergu a anunțat și jucătorii care au părăsit echipa în această iarnă, Andrei Lungu, Daniel Rogoveanu, Bogdan Vasile și Rafael Manea.

Vineri, de la ora 14.00, cu Aerostar Bacău

În cadrul conferinței de presă, organizată la Hotel Nova, s-au spus multe lucruri interesante. Spre exemplu, Viorel Moldovan a confirmat ce a transmis Cătălin Mișu, patronul uneia dintre firmele (Regata) care contribuie la bugetul Chindiei, în cadrul ultimei ediții a emisiunii Sport Show, pe Columna TV. Anume că nu mai în calcul o despărțire de formația târgovișteană în cazul ratării obiectivului și că e dispus să continue, dacă i se va solicita acest lucru. Mai multe detalii despre conferința de presă a Chindiei puteți parcurge pe SportImpact.ro, în perioada următoare. Echipa lui Viorel Moldovan va susține primul meci oficial al anului vineri, de la ora 14.00, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here