Meci de gală Petrolul – Flacăra! 3 morenari eliminați, 5 goluri, emoții maxime

1664

Am greșit subestimând Flacăra în raport cu Petrolul Ploiești, după meciul de Cupă, pierdut la scor de neprezentare în superioritate numerică. În schimb, am făcut bine cerând decență financiară la clubul morenar, întrucât lucrurile au revenit la normal. Iar Flacăra a arătat ca o echipă adevărată vineri seară pe „Ilie Oană”, unde a condus până în minutul 79 (după execuția „mondială” a lui Lari Plăcintă), chiar dacă avea doi oameni în minus. Și a terminat cu trei eliminați, situație în care a reușit chiar să marcheze. Petrolul s-a impus într-un final cu 3-2, însă a fost o victorie care mai degrabă i-a înfuriat decât i-a bucurat pe fanii ploieșteni. Care au mers la final în vestiar, peste antrenorul Tavi Grigore, pentru a-l băga în ședință. Nimeni nu a avut curajul să-i oprească ori să-i contrazică, erau mulți și categorici. Fanii „lupilor” de pe Cricov i-au aplaudat pe băieții lui Gabi Paraschiv, care merită mai mult decât atât. Tot respectul pentru Flacăra de vineri seară, asta e echipa pe care și-o doresc morenarii. Luptătoare, tupeistă și demnă!

Au marcat: Velisar (79), Saim (85), Arnăutu (90+2) / L. Plăcintă (33), Timofte (90+4)

Eliminări: E. Matei (49), A, Neguț (54), Tocan (88)

Petrolul: Botezan (39 Bolboașă) – Catană, Prunescu, Frîncu (55 Nini Popescu), Velisar – Chindriș – Lambru (46 Olaru), Puchea (39 Saim), Antoche, Ciocâlteu – Arnăutu. Antrenor: Octavian Grigore.

Flacăra: Curchi – Al. Negrea, Oprea, E. Matei, Palamariu (57 Timofte) – L. Plăcintă, M. Plăcintă – Țînțaru, Tocan, Cernea – A. Neguț. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Foto Facebook: FC Petrolul Ploiești

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here