Marius Dobă, împins spre prăpastie în „Dosarul Dikeoulakos”! Grecul vrea peste 230.000 de euro

648

Joi, 6 decembrie, s-a judecat un nou termen în „Dosarul Dikeoulakos” la Tribunalul București, iar CSM Târgoviște a solicitat audierea ca martori în proces a fostului președinte Ciprian Iugulescu și a omului de afaceri Yannakis Ioannou, solicitare respinsă de completul de judecată. Printr-o notă scrisă, CSM s-a delimitat de Yannakis, care i-a plătit lui Dikeoulakos 10.000 de euro, pe 18 septembrie 2015, în calitate de persoană fizică, fără să îndeplinească o funcție oficială în cadrul clubului. Chiar dacă plata s-a efectuat în contul unei hotărâri arbitrale din 2013, idee este ca ea să nu fie făcută de CSM Târgoviște, pentru a nu echivala cu o recunoaștere a pretențiilor părții grecești, în valoare de 180.000 de euro. La care s-ar adăuga penalități de 5% pe an, astfel că Dikeoulakos urmărește să obțină de la CSM peste 230.000 de euro. Bani care se pot transforma într-un prejudiciu, pe care Primăria Târgoviște va trebui să-l recupereze de la vinovați. De fapt, cine sunt vinovații?

Ce caută Yannakis în „afacerea” asta?

Yannakis Ioannou are rolul lui până la un punct, numai că, după cum o recunoaște până și clubul condus de Cristi Savu, cipriotul nu avea o implicare oficială la CSM. Așa că, se caută un țap ispășitor, după cum reiese din documentele depuse la dosar. Adică fostul director sportiv, Marius Dobă. „Adresa nr. 2423/22.09.2015 a fost semnată, în partea de final, de către numitul DOBĂ MARIUS care, la acel moment, îndeplinea funcția de Director Sportiv, funcție care nu îi conferea acestuia atributul reprezentării legale a clubului. Analizând adresa invocată… deși poartă antetul clubului nostru, aceasta nu a fost asumată prin semnătură de către reprezentatul legal la acel moment, numitul IUGULESCU CIPRIAN, care îndeplinea funcția de președinte, ci de o altă persoană care nu avea mandat de reprezentare în acest sens”. INCREDIBIL!

Scapă toți, pică pe Dobă?

Ce se urmărește? Ca măgăreața să pice pe Marius Dobă, întrucât și-a pus semnătura pe un document fără forță legală, de vreme ce nu este asumat de Ciprian Iugulescu, ci de o persoană neautorizată. Nu se precizează care ar fi această persoană, în schimb apare o învinuire clară în direcția lui Dobă. Și cum documentul poate provoca un prejudiciu clubului, fostul director sportiv va fi tras la răspundere. Iugulescu scapă, persoana neautorizată scapă, Yannakis e doar un personaj de decor, așa că Marius Dobă e cel mai expus, sau cel puțin asta se urmărește. Ca în cazul unei eșec în proces, cu efectele ulterioare, cineva să plătească. De obicei, cel mai puțin influent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here