Magnific! Flacăra și Aninoasa au dat recital! Derby trăit cu sufletul la gură

2582

25 august 2017. Ziua unui meci de poveste, între Flacăra Moreni și FC Aninoasa 3-2 (0-2), echipe care au onorat derby-ul dâmbovițean al Ligii a 3-a. Un meci în care Flacăra a renăscut din nou, la fel ca la Cornești, din propria suferință. Trimisă la podea după prima repriză și numărată pentru marele KO (I. Radu 13, Grigorescu 45), „haita” lui Gabi Paraschiv s-a ridicat precum eroii din filmele americane și a lovit spectaculos, lăsând Aninoasa în beznă (Oprea 69, Țânțaru 75, M. Plăcintă 90). Morenarii au avut și două bare, prin Matei (36) și Ene (83), dar și un eliminat, Oprea (69) primind cartonaș roșu imediat după golul marcat. 1200 de oameni au trecut prin momente extreme, însă la final s-au bucurat doar localnicii. Pentru că Flacăra este o echipă cu orgoliu, care a preluat din spiritul războinic al samuraiului Gabi Paraschiv și a întors meciul cu om în minus. Aninoasa și-a dorit mult să-i răpună pe „lupi” chiar în bârlogul de pe Cricov și să se lepede de complexul Flacăra, coșmarul din ultima perioadă. Pentru asemenea meciuri merită să mergi la stadion și să iubești cel mai frumos sport din lume: FOTBALUL! Felicitări ambelor echipe!

Flacăra: Sîrbu – Parghel, Oprea, E. Matei (52 M. Ene), Palamariu – M. Plăcintă, L. Plăcintă (90+3 G. Preda) – Drăgan (52 A. Negrea), Tocan, Țânțaru (90+5 Stanciu) – Timofte. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Neaga, Pahonțu, Diță – Călinescu (90+2 Coman), Blas, C. Dinu, Grigorescu – Maican (61 Rusu), I. Radu (29 Codroiu – 84 Leotescu). Antrenor: Cristian Bălașa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here