Machiavelicul Tudor! Cum i-a speriat, i-a recuperat, i-a folosit și i-a aruncat pe Catană și Burtescu

1765

Nu vom înțelege niciodată cum doi tineri cu suflet și calitate, Cristi Catană și Septi Burtescu, au ajuns într-un asemenea moment de rătăcire, care le-a adus prăbușirea sportivă. Episodul Antalya îi va bântui toată viața, iar suferința se extinde către familiile lor, de oameni respectabili. Din păcate, cei doi nu au învățat nimic dintr-o mare greșeală și s-au lăcomit la funcții, picând în capcana montată viclean de machiavelicul Tudor Emil. Un maestru al supraviețuirii, cel mai alunecos personaj pe care l-am întâlnit în sportul dâmbovițean. Crescut în școala veche a diversiunii, taciturnul președinte de asociație se transformă în balaur atunci când își vede amenințate tronul de dictator și comoara din AJF. S-a lepădat până și de Ion Coman, alături de care a făcut echipă peste 20 de ani ca președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, când a simțit că i se clatină scaunul. Catană și Burtescu au știut asta, au văzut atenționările, însă le-au ignorat.

Prieteni, Tudor nu e din filmul vostru!

Am adunat multe informații în ultimele zile, le-am legat, le-am dezlegat, le-am revăzut panoramic. Iar concluzia este una crudă pentru lupii tineri care s-au înhăitat cu masculul alfa din fotbalul dâmbovițean, trecut prin multe primejdii în rolul dominant. Pe Cristi Catană și pe Septimiu Burtescu i-a împodobit cu funcții, colectându-le voturile din teritoriu, cât să-l bată pe Ionuț Iugulescu, apoi i-a basculat la marginea șoselei. Sărmanii, oare nu au înțeles că Tudor a avut tot timpul un rol în piesa lor de la federație? S-a jucat cu ei, precum un actor la teatrul de păpuși. I-a speriat, i-a recuperat, i-a folosit și i-a aruncat. Singurul care l-a citit pe Tudor, poate o să râdeți, a fost nea Dinu, Piciu de la Valea Voievozilor. Oare de ce s-a abținut la validarea lui Burtescu pe postul de șef al arbitrilor?

Lecție de supraviețuire: eficiență maximă pe „Dosarul Deghizaților”

E o întâmplare că verdictul în „Dosarul Deghizaților” nu s-a dat până la alegerile FRF și AJF? E o întâmplare că el a explodat la puțin timp după alegeri? Mai grav e că băieții ăștia cu facultăți și mastere s-au lăsat prostiți și au crezut orbește într-un ins care faultează grosolan limba română și transpiră din greu până înnoadă două fraze. Le-a dat și funcții, să-i expună mai tare, ca execuția să vină mai rapid. I-am avertizat public, dar și prietenește, că e pericol mare dacă vor câștiga alegerile pentru Tudor Emil. Le-a plăcut prea mult șefia, i-a îmbătat puterea, iar bătrânul lup din AJF i-a adulmecat imediat. Când Tudor oferă funcții, pregătește pumnalul. Aviz Ion Ducu și Dorin Nistor! Însă nu ei sunt următorii pe listă…

Petruța e de alt calibru… Tudor i-a făcut pe plac cu Ducu

Lui „Tuthankamon” îi place să domine, să poruncească, să transforme oameni onorabili, în slugi umile. Unii au acceptat, alții au plecat, doar lingăii au rezistat. Nu prea mai sunt incomozi pe moșia lui, așa că pregătește ceva și pentru cei foarte puțini care îl încurcă prin AJF. Omul vrea președinți la arbitri care să execute ordine, așa cum a dezvăluit public, la tv, Petruța Iugulescu. „Domnul Tudor a încercat să-mi dea de două ori peste pix la delegări, pentru echipele Gura Șuții și Moroeni”. Lui Negoescu credeți că nu i-a dat? Lui Ducu credeți că nu-i va da? Bun. Dar lui Pitaru?… Vedeți acum de ce nu-l vrea pe nea Ion președinte la arbitri… Pentru că echipele s-au învățat să-i ceară „fluierași”, evident gratis, iar Tudor le face pe plac, transformându-i pe președinții de arbitri în propriile marionete. Nu l-am înțeles nici pe Ion Ducu de ce a acceptat un interimat de o lună de zile!… Cine să-i mai înțeleagă pe cei care intră oameni în SRL-ul lui Emiluț și ies de acolo neoameni?! Atenție însă! Multe echipe s-au atașat sincer de Cristi Catană și Septi Burtescu, iar acum, văzând trădarea, vor semna mai ușor pentru convocarea Adunării Generale, prin care să-l trimită definitiv la pensie pe Tudor Emil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here