„Valerijan s-a recomandat noul antrenor de la Târgoviște”! Prisăcaru a luat foc și amenință cu plângeri

1592

Nu trece nici măcar o zi fără propuneri de subiecte din sportul dâmbovițean, încât nu mai reușim să ținem ritmul publicării, oricât am selecta dintre ele. Vă propunem o lectură pentru unii deranjantă, pentru alții amuzantă, dar vă asigurăm că este interesantă. Ce spune o fată de la volei, cunoscută jucătoare a CSM-ului: „Am fost abordată să-mi prelungesc contractul cu Târgoviște, de persoane diferite, care susțin că vor conduce echipa. Pe de o parte, a venit o propunere de la cei care sunt acum în club, dar m-a contactat și Luka Valerijan (foto), antrenor la CSM Lugoj, recomandându-se viitorul antrenor de la CSM Târgoviște”.

Valerijan: „Lăsați să fie ceva concret și apoi putem vorbi despre lucrurile astea”

SportImpact.ro l-a contactat pe Valerijan, sârbul care a terminat pe locul 6 cu CSM Lugoj în ultimele două sezoane, formația care a ciupit puncte importante de la cea din Târgoviște. Luka nici nu a infirmat, dar nici nu a confirmat că va prelua CSM-ul nostru și că ar fi contactat jucătoare în acest sens, lăsând de înțeles că nu e străin de subiect. „Nu pot să vă spun nimic, până nu am ceva concret. Sincer, lăsați să fie ceva concret și apoi putem vorbi despre lucrurile astea. Haideți să mai povestim, când o să fie ceva concret”.

Prisăcaru: „Individul ăsta le sună pe jucătoare, e lipsit de respect și de fair-play”

Cum informațiile noastre erau altele, în sensul că se va continua cu spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez, am solicitat o poziția din partea lui Ciprian Prisăcaru, directorul CSM Târgoviște, cum sună noua titulatură. „Și eu am fost sunat de mai multe jucătoare, îngrijorate de faptul că un individ, antrenorul de la CSM Lugoj, Luka Valerijan, le sună și se prezintă ca fiind noul antrenor de la CSM Târgoviște. Noi nu am împuternicit pe nimeni să contacteze și să negocieze cu jucătoare în numele CSM Târgoviște. Acest lucru îl poate face doar subsemnatul, în calitate de reprezentant legal al clubului. Mă surprinde comportamentul lipsit de respect și de fair-play al respectivului, cunoscut mai degrabă pentru alte metehne, cea mai suspectă fiind aceea din ultima etapă a sezonul 2016-2017. Voi contacta Comisia de Disciplină a Federației Române de Volei. I-am propus un nou contract lui Guille Naranjo, care și-a dat acceptul de a antrena aici și în sezonul următor”.

Trimitere către un meci dubios, din 2017

Ce s-a întâmplat în ultima etapă a sezonului indicat de Prisăcaru? CSM Târgoviște pierdea dubios la Lugoj (1-3) și rata medaliile de argint, în dauna formației CSM București. CSM Lugoj nu bătuse pe nimeni în play-off și a avut cotă peste 9 la casele de pariuri pentru o victorie cu CSM Târgoviște, pe care s-ar fi mizat în România și chiar în țările vecine. Reamintim că echipa de volei târgovișteană are în acest moment tranferurile blocate, pentru neplata unor drepturi bănești către fostul antrenor italian Stefano Micoli, 11.500 euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here