Lovitură de teatru! Nu se mai întrunește luni Comisia de Apel! Gloria Cornești va fi declarată campioană la Liga a 4-a

2338

Lovitură de teatru! George Bratu, președintele Comisiei de Apel, nu poate fi prezent luni la sediul AJF Dâmbovița, așa că nu va mai fi luat în calcul memoriul echipei din Gura Șuții. Cum luni, pe 10 iunie, este ultima zi în care AJF Dâmbovița poate să comunice în scris către Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal structura sportivă calificată pentru a participa la jocurile de baraj, va fi declarată câștigătoare Gloria Cornești. O situație uluitoare, întrucât Recolta Gura Șuții a depus un memoriu, prin care semnalează că liderul Ligii a 4-a a folosit un jucător în stare de suspendare la partida cu Roberto Ziduri (4-1), pe Alin Neguț. Memoriu respins de Comisia de Competiții și Disciplină, astfel că formația de pe locul 2 s-a adresat Comisiei de Apel. „Le-am spus foarte clar că eu nu pot pleca luni de la serviciu, la ora 11.00, cum mi s-a transmis. Sunt disponibil pentru marți, la ora 17.00”, ne-a mărturisit Georgică Bratu. Din comisie mai face parte Alexandru Istrate, în timp ce Nelu Năsăudeanu e doar secretar, fără drept de vot. În concluzie, fără președintele Bratu, nu există cvorum.

Titel Dinu: „Viceprimarul și 100 de oameni vor merge să ceară demisii la AJF”

În disperare de cauză, se pare că președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil (foto), va trece peste memoriul celor de la Gura Șuții către Apel, care se va întruni degeaba marți, pe 11 iunie, dacă se va mai întruni. „Știu că nu avem șanse prea mari nici la Comisia de Apel, în schimb, am pregătit documentația pentru a ne adresa federației. Vom merge până la capăt. Eu nu pot ajunge luni la AJF, întrucât am un deces în familie, însă va ajunge viceprimarul, însoțit de 100 de oameni, să ceară demisiile celor de acolo”, a comentat Constantin Dinu, primarul comunei Gura Șuții.

Nelu Radu: „Titel Dinu poate avea soarta lui Miron Cosma”

Pe de altă parte, Nelu Radu susține că memoriul depus de Gura Șuții nu are suport regulamentar și lansează mai multe mesaje dure. „Văd că Titel tot amenință cu mitinguri, dar poate avea soarta lui Miron Cosma. Pe cine crede că intimidează, dacă vine el cu niște muște să strige la AJF? Lucrurile nu vor rămâne așa, indiferent dacă vom juca sau nu barajul, însă îl vom juca sigur, pentru că merităm. Cei care au sabotat Gloria Cornești trebuie să plătească. Mihai Motan, Dorin Nistor și chiar Gigi Ionescu au de răspuns la niște întrebări”. Altfel, Nelu a recunoscut că el a îndeplinit rolul de delegat la meciul Gura Șuții – Cornești și a semnat raportul de arbitraj, înainte ca Mihai Motan să noteze fotbaliștii avertizați cu cartonaș galben. Ulterior, atât arbitrul de centru, cât și observatorul Dorin Nistor, au adăugat greșit numele unui jucător avertizat cu cartonaș galben, de aici s-a ajuns la o situație confuză, speculativă, iar cineva le-a vândut pontul celor de la Gura Șuții. Subiectul va fi comentat luni, la Sport Show, pe Columna TV, într-o nouă ediție incendiară, cu începere de la ora 18.00.

P.S.1. Un meci de Liga a 5-a, Burduca – Picior de Munte, a fost întrerupt, după ce oaspeții l-au agresat pe arbitrul Vlad Zanfir.

P.S.2. Două echipe au refuzat să se prezinte la meciuri, în semn de protest față de mizeria din fotbalul județean, Unirea Răcari și PCM Ungureni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here