„L-am luat de gât și l-am stropit cu apă pe arbitrul Mălău”! Angi Badea și-a pierdut cumpătul după un meci încins

1246

Derby-ul etapei de weekend la Liga a 4-a, dintre Recolta Gura Șuții și Unirea Răcari (3-2), a fost unul încins, echilibrat, dar s-a încheiat într-un mod neplăcut. Președintele echipei din Răcari, Angelo Badea, l-a strâns de gât pe centralul Marian Mălău, fiind nemulțumit de maniera de arbitraj a acestuia. Prin rezultatul partidei de sâmbătă, în lupta pentru titlul de campioană județeană au rămas doar Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții. S-a format o echipă bună la Răcari, cu jucători valoroși, dar se pare că de la finalul acestui sezon proiectul rămâne fără un om important, pentru că președintele Badea este hotărât să se retragă.

„Nu vreau să mai aud de Tudor și Negoescu”!

Angelo Badea a transmis că este nemulțumit de maniera de arbitraj a lui Mălău, dar și că Emil Tudor, președintele AJF Dâmbovița, și Ioan Negoescu, președintele Comisiei Județene de Arbitri, au dus în jos fotbalul dâmbovițean. Acesta regretă faptul că l-a agresat pe centralul partidei la finalul jocului. E incredibil ce se întâmplă! După meciul cu Mătăsaru, mă voi retrage din fotbalul dâmbovițean, nu vreau să mai aud de Tudor și Negoescu. Campioana e decisă din biroul lui Tudor, nu se poate să ne îmbolnăvim pe banii noștri. Jucătorul nostru a luat roșu la primul fault, la mijlocul terenului. Eu nu am nimic cu fotbaliștii de la Gura Șuții, dar și Arabolu a faultat dur și a văzut doar cartonaș galben. Dinu Constantin, fiul lui, și încă doi reprezentanți au intrat la pauză în cabina arbitrilor, iar în repriza a doua s-a schimbat maniera de arbitraj. Constantin Dinu stătea pe partea asistentului 2, iar el e suspendat. În plus, are asistați sociali, le dă alcool și te înfiori de ce scot pe gură în timpul meciului, nu se poate așa ceva. Nu știu de ce mai vin observatori la Liga a 4-a, de ce îi plătim? Ca exemplu, la meciul cu Voința Pierșinari, când a arbitrat Bodan Matei, arbitrul de casă al lui Dinu, iar observator a fost Gheorghe Stoica, Curiman a văzut roșu pentru tragere de timp. Stoica a dat nota  6,5, probabil a intervenit Tudor și a crescut la 7,4, iar când am vorbit cu Negoescu, mi-a transmis că nu va lua în calcul raportul observatorului pentru că e părtinitor”.

„Regret ce am făcut”!

„Domnul Tudor zicea că nu încurajează violența, dar arbitrajele sunt motivul pentru care există violență pe stadioane. Nu vreau să mai aud de acești elefanți, își bat joc de munca jucătorilor. Sunt foarte supărat și dezamăgit, am adus jucători din tot județul, dar nu avem ce să facem când suntem furați. Nu e demn ce am făcut, că l-am luat de gât și l-am udat cu apă pe arbitru. Regret ce am făcut, e adevărat, dar caracterul de doi lei al lui Mălău m-a adus să fac asta. Nu e frumos ce am făcut”, a mai spus președintele Unirii Răcari. Retragerea din fotbalul județean și-a anunțat-o și antrenorul echipei Gusti Voinea, fost jucător la Chindia Târgoviște.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here