Iugulescu a fost lucrat în stil mafiot! Nu e corect să plătească pentru ce nu a făcut… și nici Marius Dobă

2117

„Datoria să o plătească cei vinovați pentru situația în care s-a ajuns”, a transmis categoric primarul Târgoviștei, Cristian Stan. „Nu este niciun vinovat”, a spus-o în mod repetat fostul primar Gabriel Boriga. Ba sunt vinovați în Dosarul Dikeoulakos, mai mulți chiar, mărturie stau documentele adunate în ultimii ani și, mai important, decizia Tribunalului București, care a stabilit sume importante de decontat către grec. Prejudiciul creat depășește în total 300.000 de euro, prinzând aici sumele plătite, cele stabilite de instanță, dar și cele care ar trebui să meargă spre Ivanka Matic. Iar unii au început deja să-și numerele banii din conturi, conștienți că se apropie ziua decontului.

Ciprian Iugulescu e cel mai expus!

Din momentul în care Tribunalul București s-a pronunțat pe subiect, oamenii au înțeles cu adevărat că e groasă. Unii s-au simțit trădați, alții folosiți, însă nimeni nu vrea să plătească pentru toți. Așa că ne-au fost servite documente interesante, inclusiv o împuternicire halucinantă către un avocat turc, din care am înțeles că la CSM Târgoviște s-a lucrat dezorganizat, panicat, dubios. Cel mai expus în acest moment este fostul președinte Ciprian Iugulescu, în culpă pe mai multe planuri. Însă pe noi ne-a convins, cineva i-a falsificat semnătura și s-a folosit de o altă ștampilă decât originalul, cu scopul de a-l înfunda, în cazuri extreme. Iugulescu ne-a acționat în judecată, Iugulescu a încercat să ne izoleze mediatic, Iugulescu ne-a adus injurii, Iugulescu a vrut să ne distrugă. Dar asta nu ne împiedică să ne facem datoria de jurnaliști. Iugulescu a fost lucrat în stil mafiot și nu e corect să plătească pentru ce nu a făcut. A lăsat în urmă multe greșeli, pentru acelea să fie judecat!

Oamenii au rupt tăcerea! Vin furtuni și mai mari!

După ultimele evenimente, fostul director sportiv Marius Dobă a fost împins în bătaie puștii. Și el a comis-o pe mai multe fronturi, însă este poate vinovatul cel mai mic. Dobă a transmis public că va colabora cu organele abilitate, iar asta este foarte bine. „De ce nu a scris nimeni și despre Olga Masilionene, team managerul echipei de baschet din acel sezon, 2012-2013?”, oferea un indiciu prețios Dobă. Vin furtuni și mai mari peste cei care au condus CSM Târgoviște. Unii nu-și recunosc semnăturile de pe ordinele de plată, alții s-au treziți cu somații de la bancă, unde apar cu conturi deschise, fără să știe de existența lor. Oamenii au rupt tăcerea și spun multe lucruri periculoase!

CSM Târgoviște nu trebuie să fie o vacă de muls!

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște a fost mulți ani o vacă de muls. Clubul Sportiv Municipal Târgoviște nu trebuie să fie o vacă de muls. Dacă alții nu au vrut ori nu au putut să-i apere interesele, noi nu vom opri ancheta de presă, până când prejudiciul nu va fi recuperat de la vinovați și nu din banii târgoviștenilor. Și până când echipa de baschet nu-și va recăpăta libertatea. Vă oferim spre lecturare două articole din Codul Penal (258: Folosirea fără drept a unei calități oficiale care implică exercițiul autorității de stat, însoțită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă: 322: Falsificarea unui înscris sub semnătură privată… dacă făptuitorul folosește înscrisul falsificat ori îl încredințează altei persoane  spre folosire, în vederea producerii unei consecințe juridice, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă). Repetăm mesajul către cei vinovați: LICHIDAȚI URGENT PREJUDICIUL PROVOCAT!

Notă: Câteva jucătoare de volei, în general rezerve, au fost pedepsite de conducători. Care le-au impus antrenamente și în vacanță, inclusiv sâmbătă, 29 decembrie. Iar pe 2 ianuarie 2019 o vor lua de la capăt. Vedetele sunt deja prin resorturi scumpe, petrecând Sărbătorile cu bani mulți. Antrenorul Luka Valerijan e și el pe lista neagră.

Foto: stiriDB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here